Jackie Kennedy

JFK-barnebarna har fulgt i sine berømte besteforeldres fotspor

Rose er skuespiller, Tatiana er en ivrig journalistspire, mens Jack ser for seg en karriere innen politikken.

KENNEDY-FAMILIEN: Rose, Tatiana og John Schlossberg kastet glans over eventet Kennedy Center Honors i Washington i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix
KENNEDY-FAMILIEN: Rose, Tatiana og John Schlossberg kastet glans over eventet Kennedy Center Honors i Washington i desember i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kennedy-klanen er en av verdens mest myteomspunne familier, og vi får aldri nok av å lese om dem eller kaste et blikk bakover i tid og se på alle de fantastiske historiske bildene som finnes av dem. Nylig så jeg filmen «Jackie Kennedy» med Natalie Portman (35) i hovedrollen med en venninne, og da filmen var ferdig lurte hun på om det egentlig eksisterer noen medlemmer i Kennedy-klanen igjen.

- De er jo blitt skutt, har omkommet i flyulykke, blitt rammet av sykdom eller dødd på annet uforklarlig vis alle mann, sa hun.

- Å jada! svarte jeg engasjert og ramset opp:

- Vi har Jackie og JFKs datter Caroline Kennedy (59), og hennes barn Rose, Tatiana og John «Jack». For ikke å snakke om at åtte av Robert F. Kennedys (1925-1968) elleve barn alle lever i beste velgående, og har beriket familien med mange nye «Kennedys».

- Vi må heller ikke glemme JFKs søster Eunice Kennedy (1921-2009), som er mor til blant andre Maria Shriver (61), og Shriver har fire barn med selveste Arnold Schwarzenegger (69). Den tidligere diplomaten Jean Kennedy Smith (89) er for øvrig den siste av de alt ni Kennedy-søsknene som er i live i dag, forklarte jeg entusiastisk. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer