Jennifer Lopez

JLo: «Etter 25 har du det ansiktet du fortjener»

Jennifer Lopez forteller at hun ble oppfordret til å ta Botox da hun var 23.

JENNIFER LOPEZ: I et intervju fra 2021 røper Jennifer Lopez at hun ble forsøkt overtalt til å ta Botox da hun var 23. her fra premieren på The Flash i juni 2023. FOTO: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
JENNIFER LOPEZ: I et intervju fra 2021 røper Jennifer Lopez at hun ble forsøkt overtalt til å ta Botox da hun var 23. her fra premieren på The Flash i juni 2023. FOTO: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da superstjerna Jennifer Lopez i 2021 lanserte sin egen hudpleieserie, passet hun på samtidig å øse av sin egen kunnskap og erfaring når det kommer til utseende og aldring.

Kjent som en av verdens vakreste kvinner, som ikke har vært redd for å vise seg på dampende bilder, har hun gjort seg tanker rundt det å bli eldre. I et intervju med Elle, fortalte verdensstjerna om affirmasjonene hun fremsier hver eneste dag: «Jeg er ungdommelig og tidløs i enhver alder. Jeg er ungdommelig og tidløs i enhver alder. jeg er …».

Stjerna er svært takknemlig for livet sitt, og for at alle rundt henne er friske, og sier at affirmasjonene har hjulpet henne til å bli en vakker person på innsiden, som utstråler det samme på utsiden.

Lett for henne å si, med hennes utgangspunkt, tenker du kanskje? Mange har nok kikket seg i speilet en mandag morgen og tenkt at her må det sterkere ut til enn positive tanker. Og Jlo har gjort seg sine erfaringer også på det området. I intervjuet forteller stjerna om da hun som 23-åring(!) ble oppfordret av en hudpleier til å begynne med Botox. Frem til da hadde hun aldri vurdert injeksjoner.

– Hun sa: «Visste du at du har en fin linje akkurat her? Vi bør begynne med Botox».

Lopez fortelle at hun takket pent nei.

– Jeg har tenkt mye på hva som ville skjedd med meg om jeg hadde begynt med Botox som 23-åring. Hvordan jeg ville sett ut akkurat nå. Ansiktet mitt ville sett helt annerledes ut i dag.

Jennifers beste råd

Jennifer Lopez oppfordrer alle til å bruke solkrem. Selv har hun brukt solfaktor i ansiktet fra hun var 22 år. Og hun mener at noe av det verste man kan si til en kvinne er: «Du ser fantastisk ut, til å være 50!». Målet hennes er hjelpe alle til å føle seg fantastiske, uansett alder.

JLo forteller om rådet hun fikk i ungdommen, og som hun har forsøkt å leve etter.

– Jeg hørte engang noen si: «Opp til 25 får du det ansiktet du er født med. Etter 25 får du det ansiktet du fortjener». Og da tenkte jeg, oppfør deg deretter. Du er nødt til å være en snill og skjønn person på innsiden, om du vil at ansiktet ditt skal utstråle det. Du blir hvordan du tenker og oppfører deg.

JLo er ikke bare fornøyd med sin egen innside. Hun er åpenbart også fornøyde med ektemannen Ben Afflecks utside. På farsdagen i juni 2023 la hun ut et dampende bilde av ektemannen som satte sinnene i kok og fikk kommentarfeltet på Instagram til å koke.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer