Adopterte hund

Joe Bidens hund blir historisk

Det er ikke bare Kamala Harris som går inn i historiebøkene når hun og Joe Biden trer inn i Det hvite hus.

NY PRESIDENT: Joe Biden blir USAs neste president, og dermed blir huden Major den første omplasseringshunden til å bo i Det hvite hus. Foto: Stephanie Gomez/Delaware Humane Association via AP/NTB
NY PRESIDENT: Joe Biden blir USAs neste president, og dermed blir huden Major den første omplasseringshunden til å bo i Det hvite hus. Foto: Stephanie Gomez/Delaware Humane Association via AP/NTB Vis mer
Publisert

Vi venter fremdeles på at Donald Trump skal gjøre noe helt ellevilt etter at han tapte presidentvalget som fant sted tidlig i november. Trump mener at det var både svindel og bedrageri involvert i årets avstemning, men alt tyder på at tidligere visepresident Joe Biden vant valget - uten svindel og bedrageri.

Det betyr at han i januar vil flytte inn i Det hvite hus sammen med familien sin. Barna til Joe, Hunter og Ashley, er begge voksne, så det blir nok bare han og kona Jill som flytter inn med sine to hunder, Champ og Major.

Apekatt, gaupe og vaskebjørn

Det er ingen nyhet at det flytter inn en hund i Det hvite hus. Donald Trump er faktisk den første presidenten på 120 år som ikke har hatt med dyr inn i huset mens han var president. Det forteller Washington Post. Grunnen til det skal være at han ikke har tid.

De tidligere presidentene er faktisk kjente for å ha tatt med seg både det ene og det andre.

John Quincy Adams hadde faktisk en alligator som hadde sitt eget badekar i huset. Calvin Cooldige og førstedame Grace Cooldige hadde med seg en rekke forskjellige dyr inn Det hvite hus. En apekatt, en gaupe og gjess - for å nevne noe. Men ifølge Business Insider skal vaskebjørnen Rebecca ha vært favoritten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer