«Tiger King 2»

Joe Exotic lanserer hudpleieserie

Han lover at ingen dyr har blitt skadet i produksjonen av den nye kosmetikk- og hudpleieserien hans.

TIGER KING 2: Joseph «Joe Exotic» Maldonado-Passage er ikke bare klar med bok og sesong 2 av «Tiger King» på Netflix. Han lanserer dessuten sin egen hudpleieserie! FOTO: NTB
TIGER KING 2: Joseph «Joe Exotic» Maldonado-Passage er ikke bare klar med bok og sesong 2 av «Tiger King» på Netflix. Han lanserer dessuten sin egen hudpleieserie! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da verden ble stengt av korona i 2020, hadde vi hvert fall én ting å glede oss over: den absurde dokumentarsuksessen «Tiger King» på Netflix.

Serien fra den amerikanske bakgårdsdyreparken ble raskt et kulturelt fenomen, sett på mer enn 64 millioner skjermer verden over på bare noen uker, og i løpet av episodene haglet den ene spektakulære beskyldningen etter den andre.

Blant annet hevdet den eksentriske dyreparkeieren Joe Maldonado-Passage, alias Joe Exotic, at hans nemesis Carole Baskin hadde foret sin forsvunne ektemann Don til tigrene.

Joe Exotic og Carole Baskin braker sammen i «Tiger King» Vis mer

– Kjørt gjennom kjøttkverna

Don Lewis forsvant sporløst noe år tidligere, en hendelse som ble rikelig omtalt i amerikanske medier, og Joe Exotic påsto at Baskin enten foret mannen sin til tigrene etter å ha kjørt ham gjennom kjøttkverna (han har til og med laget musikkvideo der han rekonstruerer den påståtte hendelsen), eller at hun har senket mannen sin i septiktanken under huset.

Joe Exotic ble i løpet av serien dømt til 22 års fengsel for drapsplanlegging - han skal ha planlagt å få Baskin drept - og for å ha forfalsket dyrenes papirer, samt brutt lover om truede arter.

– Forrådt

En senere dom avgjorde også at dyrene hans skulle overføres til nettopp Carole Baskin.

KK har tidligere skrevet om hvordan Baskin ble lurt av to unge menn til å tro at hun medvirket på talkshowet Jimmy Fallon, noe som gjorde både henne og hennes nåværende mann Howard Baskin svært sinte:

– Det er nesten umulig å beskrive den intense følelsen av å være forrådt, sa Howard Baskin.

Carole Baskin fra «Tiger King» trodde hun ble intervjuet av talkshow-stjerna Jimmy Fallon. I virkeligheten var det noen helt andre. Vis mer

Joe Exotic lanserer hudpleieserie

Nøyaktig ett år etter at serien kom ut, gikk Joe Exotic og hans unge ektemann hver til sitt – etter tre års ekteskap. Men hvordan har det gått siden? Hvordan lever Joe Exotic i bak murene?

LANSERER HUDPLEIE: Fengslingsbildet fra Santa Rosa County Jail i Florida av Joseph Maldonado-Passage, også kjent som «Joe Exotic». Nå melde han på Instagram at han lanserer hudpleieserie. FOTO: NTB
LANSERER HUDPLEIE: Fengslingsbildet fra Santa Rosa County Jail i Florida av Joseph Maldonado-Passage, også kjent som «Joe Exotic». Nå melde han på Instagram at han lanserer hudpleieserie. FOTO: NTB Vis mer

Den tidligere dyreparkeieren har åpenbart ikke ligget på latsiden. Ikke bare har han skrevet bok. I september 2021 kom han dessuten med den ikke så lite overraskende nyheten om at han skal slippe en kosmetikk- og hudpleieserie (!).

– Kosmetikk- og hudpleieserien min er «cruelty free». Ingen dyreforsøk eller animalske biprodukter og ingenting fra regnskogen, skriver Exotic i et innlegg på Instagram.

Sesong 2 Tiger King

I september 2021 ble det kjent at Netflix kommer med «Tiger King 2». På Twitter lover strømmetjenesten at den nye sesongen vil by på akkurat like mye «Mayham and madness».

På promobildet sitter Joe Exotic bak sikkerhetsglasset i fengslet, tilsynelatende glad og fornøyd, og medvirker via telefon.

På Instagram la han imidlertid i september 2021 ut et håndskrevet brev der han røper at han i forbindelse med sesong to, har skrevet bok, og vil hjelpe andre som også har det vanskelig:

– Om du har slitt med seksuell legning, selvmord, seksuelle overgrep og vold, og trenger mot til å fortsetter, les boken min. Det er ok å ikke føle seg ok, skriver han.

Ville bli benådet av Trump

Joe Exotic håpet han ville bli benådet av president Trump, og skal etter sigende ha hatt limousinen klar utenfor fengslet da presidentens benådninger ble kunngjort. Det skjedde imidlertid ikke. Nå har han forventninger til sesong to av serien, og hvordan den kan hjelpe saken hans.

– Ble du sjokkert av Tiger King? Sesong 2 vil slå deg i bakken, skriver Joe Exotic på Instagram, og går langt i antyde at det vil komme nye beviser:

– Føderale agenter må siktes for å ha kidnappet meg, skriver han

F*** Carole Baskin

De bitre følelsene for sin nemesis Carole Baskin lever åpenbart i beste velgående, noe Exotic ikke er sen om å dele med følgerne:

Han har også delt traileren til den nye sesongen på Instagram:

Roy Horn overlevde angrepet fra sin egen tiger på scenen. Nå er han død - av korona. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer