<strong>AVHENGIG?:</strong> 25 år gamle Jordan James Parke har brukt nærmere 1,5 millioner kroner på utseendet sitt. Dette bildet er fra 2015 da han ville ha så store lepper som mulig.  Foto: Xposure
AVHENGIG?: 25 år gamle Jordan James Parke har brukt nærmere 1,5 millioner kroner på utseendet sitt. Dette bildet er fra 2015 da han ville ha så store lepper som mulig. Foto: Xposure Vis mer

Plastisk Kirurgi

Jordan (25) har brukt nesten 1,5 millioner kroner på å se ut som Kim Kardashian

- Jeg aldri hatet meg selv eller hvordan jeg har sett ut.

Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje sett han før eller hørt navnet hans nevnt i sammenheng med realitystjernen Kim Kardashian?  Jordan James Parke (25) har nemlig blitt berømt for å ha operert seg veldig lik sitt aller største idol - Kim. I et nylig intervju med «This Morning» snakker look-aliken åpnet om sine plastiske inngrep, hvordan det begynte og den svimlende summen penger han har brukt.

- Det begynte da jeg var 19 år og tatoverte på meg øyenbryn. Etter det har jeg bare fortsatt. Jeg har brukt 130 000 pund (som er nærmere 1,5 millioner norske kroner) de siste seks årene, sier han. (Visste du at det er mulig å bli avhengig av plastisk kirurgi?)

Se hele intervjuet nederst i saken! 

LES OGSÅ: 9 kjendiskvinner som tok plastisk kirurgi altfor langt

Lagt seg under kniven mange ganger

De siste årene har han blitt kjent som «mannen som ligner på Kim Kardashian», men i intervjuet med «The Morning» forklarer han at planen aldri var å ligne på superstjernen. Det var først etter noen år, da han var godt i gang med sine inngrep, han virkelig fikk øynene opp for den formfulle skjønnheten. 

- Jeg har alltid vært opptatt og interessert i kjendiser og plastisk kirurgi. Da jeg først kom ut med min historie var det media som la en Kim Kardashian-vri på det, siden jeg sa hun var mitt store idol, noe som hun er. 

<strong>SER DU LIKHETEN?:</strong> 25-åringens store idol er reality-baben Kim Kardashian. Ser du likheten?  Foto: NTB scanpix/Instagram
SER DU LIKHETEN?: 25-åringens store idol er reality-baben Kim Kardashian. Ser du likheten? Foto: NTB scanpix/Instagram Vis mer

Videre ramser 25-åringen opp hvilke inngrep han har gjort i løpet av de siste årene. Og lista er ikke akkurat kort og pengesummen er ikke liten: Han har fylt både lepper, kinn og hake, tatt botox i hele ansiktet, fullført to neseoperasjoner, tatt vampyr-løft og fettsuging av haken. 

LES OGSÅ: Siri Kristiansen: - Klarer jeg å stoppe her, eller er det starten på en plastisk kirurgi-fest?

Men hvorfor ble denne mannen fra England plutselig et kjent fjes? Det hele startet med hans enorme lepper. I senere tid har han blant annet vært å se på TV-programmet «Botched» med kjendislegene Terry Dubrow and Paul Nassif, hvor leppene hadde blitt et stort problem. Til «This Morning» røper han imidlertid nå at han er ferdig med det voldsomme og at han vil bli «mer naturlig», selv om han allerede har planlagt en ny neseoperasjon i oktober.  

- Selv om jeg har endret på utseendet mitt, har jeg aldri hatet meg selv eller hvordan jeg har sett ut. Det har bare blitt en hobby for meg, sier han. 

My Lip Transformation Thank you for dissolving them for me @cosmeticcouture_ #Transformation #Lips #Lipfiller #JordanJamesParke

Et bilde publisert av Jordan James Makeup (@jordanjamesparke)

LES OGSÅ: Kjendisene som er (nesten) ugjenkjennelige etter plastiske operasjoner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer