Jørgine Massa Vasstrand

Jørgine slått ut av nattamming på dansetrening

- Hun fikk 10 minutter powernap! forteller dansepartner Santino.

JØRGINE MASSA VASSTRAND: Sammen med dansepartner og proffdanser Santino Mirenna kjemper treningsekspert og influenser Jørgine Massa Vasstrand om å nå toppen i All stars-sesongen av Skal vi danse på TV 2. FOTO: Espen Solli / TV 2
JØRGINE MASSA VASSTRAND: Sammen med dansepartner og proffdanser Santino Mirenna kjemper treningsekspert og influenser Jørgine Massa Vasstrand om å nå toppen i All stars-sesongen av Skal vi danse på TV 2. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

«All stars»-sesongen av Skal vi danse er godt i gang, og kjendisparene har ligget i hardtrening for lørdagens direktesending.

For firebarnsmoren Jørgine Massa Vasstrand (33) går det slag i slag, mellom dansetrening, familieliv og nattamming.

HET TANGO: Treningsinfluenser Jørgine Vasstrand og dansepartner Santino Mirenna i en het tango på parketten under den aller første direktesendingen av All stars-utgaven av Skal vi danse. FOTO: Jan-Petter Dahl, TV 2
HET TANGO: Treningsinfluenser Jørgine Vasstrand og dansepartner Santino Mirenna i en het tango på parketten under den aller første direktesendingen av All stars-utgaven av Skal vi danse. FOTO: Jan-Petter Dahl, TV 2 Vis mer

I januar i år ble hun og ektemannen Morten Sundli (32) mor til en liten gutt, som har fått navnet Indigo Iro. Fra før har de sønnen Milano, mens Jørgine har barna Sokrates og Filippa fra et tidligere forhold.

Spent på puppestørrelsen utover dagen

Treningsjernet Jørgine har ikke lagt skjul på at hun i forkant var spent på hvordan kroppen skal respondere på dansetreningen etter fødselen. I et intervju med KK i august åpnet hun opp om hvordan det skal bli å kombinere amming og dansetrening.

– Nå har det gått et halvt år siden jeg fødte, så jeg kjenner jo at det knirker litt i hofte og bekken ennå, men det kommer seg etter hvert. Jeg er mer spent på puppene som er én størrelse på starten av dagen, og bare blir større og større utover dagen, sa hun ærlig til KK.

På spørsmål fra KKs journalist om hvordan hun skal sjonglere amming og dansing, trakk firebarnsmoren frem pappa Morten som en god medhjelper.

- Jeg skal ha med meg Indigo hvis jeg tenker at det er hyggelig for han også, men ikke kun for min egen del. Han har en pappa hjemme som er helt fantastisk, og det kommer til å ordne seg. Da får jeg heller pumpe hjemme når det blir lange dager!

FOTO: Skjermdump @Santinomirenna / Instagram
FOTO: Skjermdump @Santinomirenna / Instagram Vis mer

I en fersk video dansepartner Santino Mirenna (28) har delt med fansen på sin private Instastory, ga proffdanseren følgerne et glimt i dansekulissene - og det er ingen tvil om at dansetreningen tar på, selv for Jørgine.

«Hun fikk 10 minutter powernap», skriver Santino til et bilde av Jørgine som sover på parketten på Det Norske Dansecenter.

Men til tross for amming og travelt familieliv på hjemmebane, er 33-åringen innstilt på å gi alt under all stars-utgaven av «Skal vi danse» - og forsøke å være mindre nervøs enn det hun var forrige gang hun deltok i konkurranse-programmet.

- Jeg var veldig nervøs sist, fordi jeg følte at fallhøyden var stor og fordi jeg ville det så inderlig. Men i år skal jeg prøve å slappe mer av, og ta ting litt mer som det kommer, sa hun til KK i august.

Jørgine var nemlig med i 2019-utgaven av programmet, der hun kom på andreplass i finalen - slått av svømmer Aleksander Hetland (39).

Også han er en av finalistene i årets all stars-utgave.

«Skal vi danse» går direkte på TV 2 på lørdager.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer