Skal Vi Danse

Jorun Stiansen om tiden etter Idol-seieren

Vi har tatt en prat med noen av årets «Skal vi danse»-deltakere!

Oslo  20170808.
Lansering av høstens Skal vi danse-kjendiser.
Jorun Stiansen skal delta i Skal vi danse.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Oslo 20170808. Lansering av høstens Skal vi danse-kjendiser. Jorun Stiansen skal delta i Skal vi danse. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg håper folk ikke har glemt meg», sier en alltid like strålende blid Jorun Stiansen (33) da vi tok en prat med henne etter at årets «Skal vi danse»-deltakere ble avslørt. Jorun vant «Idol» tilbake i 2005 og vi ble alle betatt av Vennesla-jentas smilende vesen. Men, hva er det hun egentlig har gjort etter seieren? Se video øverst i saken!

LES OGSÅ: Synnøve Macody Lund: - Jeg er nok den klassiske kvinnen: god selvtillit, men dårlig selvfølelse

Her er er årets «Skal vi danse»-deltakere:«God Morgen, Norge»-programleder Hedda Kise (44). Hun har også vært programleder for Artistgallaen for SOS Barnebyer i 2012, samt TV 2-programmet «Jenter på Hjul» i 2010.Helene Olafsen (27), tidligere snowboard-kjører: I 2009 ble hun seniorverdensmester, og i år var hun med i NRK-programmet «Mesternes Mester.»Komiker Tommy Steine (47): Vært programleder i «Allsang på Grensen» og i 2010 var han med i kjendisversjonen av «71° Nord.»Erlend Elias (34), som er makeup-artist, stylist og blogger. Han har også tidligere vært med i kjendisversjonen av «71° Nord,» og skal være med i årets «Farmen Kjendis.»Trude Drevland (70), tidligere ordfører i Bergen.Anna Rasmussen (21), bedre kjent under bloggnavnet MammatilMichelle: Hun har vært med i flere sesonger av realityprogrammet «Bloggerne.»Grunde Myhrer (20), deltaker i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel».Bloggeren Ida Gran-Jansen (29), som vant TV 3-programmet «Hele Norge baker» i 2013. Tidligere i år var hun med i den første sesongen av «Farmen Kjendis.»Geir Schau (57), radiovert i Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven og Co.»Erik Follestad (28), ishockeyspiller for Vålerenga og kjent fra TV-programmet «Iskrigerne.»Jorun Stiansen (33), vinner av sangkonkurransen «Idol» i 2005.

 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer