FRUSTRERTE FRUER: Madison De La Garza spilte Juanita Solis, datteren til Gabrielle og Carlos Solis, i «Frustrerte fruer». Foto: SipaUSA
FRUSTRERTE FRUER: Madison De La Garza spilte Juanita Solis, datteren til Gabrielle og Carlos Solis, i «Frustrerte fruer». Foto: SipaUSA Vis mer

Frustrerte Fruer

Juanita Solis har blitt tenåring!

Hun ble barnestjerne i den populære serien, så ble det stille fra De La Garza.

Publisert

Det er vel ikke bare jeg som har benket meg foran TV-skjermen for å følge damene, for ikke å snakke om intrigene, i Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview i Eagle State. 

«Frustrerte fruer» gikk på TV fra 2004 til 2012 og ble svært populær verden over. I serien følger vi livene til de fire husmødrene Susan Mayer (spilt av Teri Hatcher), Lynette Scavo (spilt av Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (spilt av Marcia Cross) og Gabrielle Solis (spilt av Eva Longoria), vist gjennom øynene til deres døde nabo, Mary Alice Young.

Men vi ble ikke bare kjent med hovedkarakterene, i tillegg fikk vi innsyn i hvordan det var å leve sammen med dem - og ble fort kjent med flere mannlige karakterer, samt barna til kvinnene. Og drama og intriger var det - i så å si hver episode. Vi husker vel alle blant annet datteren til det velstående paret Gabrielle og Carlos Solis?

I hele fire år spilte Madison De La Garza den kanskje litt trasse datteren Juanita Solis, som det senere viste seg var blitt byttet ut med feil baby ved fødsel.

LES OGSÅ: Slik ser «Matilda»-stjernen ut i dag!

Etter å ha vokst opp i rampelyset og gjort stor suksess som barnestjerne, har vi derimot sett lite til De La Garza, som nå har blitt tenåring, etter sesongslutt av «Frustrerte fruer». 

Men Eva Longorias TV-datter har plutselig blitt ungdom! 15-åringen, som også er halvsøsteren til artisten Demi Lovato, har nærmere en halv million følgere på Instagram og har de siste årene hatt roller i blant annet TV-serien «Bad Teacher» og i 2016-filmen «Caged No More».

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer