Julia Roberts

Julia Roberts er kåret til verdens vakreste kvinne

... Og det for femte gang!

JULIA ROBERTS: Julia Roberts (49) er kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet People. Foto: Reuters
JULIA ROBERTS: Julia Roberts (49) er kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet People. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Først og fremst, tusen takk til People Magazine for å endelig gi oss en grunn til å tenke på Julia Roberts (49) igjen. Jeg elsker Julia Robert, og i mine øyne er hun en av de beste kvinnelige skuespillerne vi har.

Min beundring for Roberts ble heller ikke mindre da jeg som tenåring så henne i rollen som Vivian Ward i den romantiske komedien «Pretty Woman» (1990), eller da jeg så henne som «den onde stemoren» i «Stepmom» (1998) - som til den dag i dag fortsatt er en av mine go to-filmer. (Pssst: - Det var egentlig meningen at Vivian skulle dø av en overdose!)

Så da nyheten kom om at 49-åringen, for femte gang, er kåret til verdens vakreste kvinne, smilte jeg bredt! Det er hele 26 år siden Roberts for første gang var å se på coveret av magasinet, da også kåret til verdens vakreste kvinne. Da var hun kun 23 år gammel.

– Jeg var skjønn og litt naiv, men så glad for å få innpass i bransjen, forteller hun til magasinet.

På den tiden hadde hun allerede spilt i flere filmer som blant annet «Blomster av stål» og kultfilmen «Pretty Woman». 26 år senere blir Julia Roberts fortsatt glad for å høre at hun er vakker, selv om hun ikke helt kan tro at hun er kåret til verdens vakreste for femte gang. 

- Det er veldig smigrende, men også litt pinlig. 

LES OGSÅ: Disse 11 Hollywood-skjønnhetene fyller 50 (!) i år

- Jeg skal nevne det i julekortet til Clooney-familien i år

Ikke nok med at hun har blitt omtalt om verdens vakreste opp til flere ganger, Roberts har i tillegg vunnet tre Golden Globe-priser, Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for rollen «Erin Brockovich» og vært nominert i uendelige kategorier helt siden karrierestarten tidlig på 90-tallet. I tillegg har hun vært en av verdens beste betalte kvinnelige skuespillere.

Tidligere vinnere av prisen finner vi blant annet Michelle Pfeiffer, Cindy Crawford, Nicole Kidman, Beyoncé og Halle Berry for å nevne noen. (Psst: Beyoncé: - Vi er så takknemlig for at familien vår nå vokser med to!)

På herrefronten har Leonardo Dicaprio, Tom Cruise, Mel Gibson og George Clooney stukket av med seieren. Sistnevnte har vunnet kåringen to ganger, og at Julia ligger langt foran Clooney på akkurat denne prislisten ler hun godt av.

- Jeg skal huske å nevne det i julekortet til Clooney-familien i år.

LES OGSÅ: «Eat, Pray, Love»-forfatteren forlot mannen for sin beste venninne: - Jeg har ikke tid til å fornekte det, jeg elsker henne
LES OGSÅ: Miley Cyrus gjorde som Julia Roberts
LES OGSÅ: Leonardo DiCaprio (42) fløy inn øyenbrynsstylist til Oscar-natten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer