Julia Roberts:

Julia Roberts nye bukser får enkelte til å stusse

Dronningen av romantiske komedier dukket nylig opp i et par omdiskuterte gule bukser.

JULIA ROBERTS: Uansett hva skuespiller Julia Roberts tar på seg, kan ingen ta fra henne å ha vært på listen over verdens vakreste kvinner mange ganger. Foto: NTB.
JULIA ROBERTS: Uansett hva skuespiller Julia Roberts tar på seg, kan ingen ta fra henne å ha vært på listen over verdens vakreste kvinner mange ganger. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Man kan ikke ikke beundre Julia Roberts. Selveste dronningen av romantiske komedier har rukket å bli 54 år og har en CV mange bare kan drømme om.

I tillegg til å kunne smykke seg med hovedroller i storfilmer som Notting Hill og Pretty Woman, har hun vunnet en rekke priser. Der i blant oscar for sin rolle som Erin Brockovich i filmen med samme navn.

Magasinet People har kåret henne til én av verdens 50 vakreste kvinner hele åtte ganger og hun er også blitt hyllet for sin gode sans for stil og mote.

Likevel er det noen som ikke helt vet hva de skal mene om buksene stjernen dukket opp i da hun gjestet «The Late Show with Stephen Colbert», skriver det danske magasinet Femina.

SOM SOLSKINN: Ingen tvil om at Julia Robert lyser opp en grå hverdag med dette antrekket, uansett om man liker buksene eller ei. Foto: NTB.
SOM SOLSKINN: Ingen tvil om at Julia Robert lyser opp en grå hverdag med dette antrekket, uansett om man liker buksene eller ei. Foto: NTB. Vis mer

Delte meninger om buksene

Buksedressen hadde en klassisk look med en alminnelig enkeltradet jakke. Det var spesielt buksene som fikk noen til å heve øyenbrynene.

«Julia Roberts bar de kontroversielle buksene, som vi alle er redde for å bruke utenfor hjemmets fire vegger», skrev motemagasinet In Style etter at Julia Roberts ble fotografert i det dus gule antrekket i New York.

LES OGSÅ: Julia Roberts: Delte sjeldent bilde av tvillingene

Buksene det her er snakk om er et par veldig vide dressbukser i ankellengde, som nærmest ligner mer på et langt skjørt enn en bukse, ved første øyekast.

Buksemodellen heter culottes og er en av de mer omdiskuterte motetrendene, ifølge In Style.

KLASSISK: Den gule buksedrakten kan minne om et av antrekkene hun bar i filmen Pretty Woman fra 1990: Den klassiske røde jakken og shortsen fra «break up-scenen». Foto: NTB
KLASSISK: Den gule buksedrakten kan minne om et av antrekkene hun bar i filmen Pretty Woman fra 1990: Den klassiske røde jakken og shortsen fra «break up-scenen». Foto: NTB Vis mer

Nesten déjà vu

Noen culottesbukser når helt ned til anklene, som de Julia Roberts har, mens andre minner mer om lange bermudashorts.

Og Bermudashorts har vi sett Roberts i før. I Pretty Woman fra 1990 ser vi henne i en knallrød dressjakke med tilhørende shorts. Ikke helt ulik den stilen vi ser henne i nå.

PRETTY WOMAN: Julia Roberts hadde på seg bermudashorts med matchende jakke i den populære filmen fra 1990. Foto: Skjermdump
PRETTY WOMAN: Julia Roberts hadde på seg bermudashorts med matchende jakke i den populære filmen fra 1990. Foto: Skjermdump Vis mer

Den vide silhuetten og de bare anklene gir en helt spesiell look, som noen liker godt, men andre finner mindre flatterende.

Uansett, Julia Roberts kunne fått en søppelsekk til å skinne.

Og apropos det å skinne: Det gjør Pretty Woman-stjernen i den flatterende lysegule fargen som fremhever den rødbrune hårmanken hennes.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer