Emilie Enger Mehl

Justisministerens antrekk stjal oppmerksomheten

KK måtte undersøke om den sy- og strikkeglade 28-åringen sto bak det rålekre antrekket.

EMILIE ENGER MEHL: Det var justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl som stakk av med seieren i Kompani Lauritzen. Her med navnesøster og kompani-deltaker Emilie «Voe» Nereng under finalefesten. FOTO: Thomas Andersen / TV 2
EMILIE ENGER MEHL: Det var justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl som stakk av med seieren i Kompani Lauritzen. Her med navnesøster og kompani-deltaker Emilie «Voe» Nereng under finalefesten. FOTO: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste dagen av april var det duket for finale av den populære TV 2-konkurransen Kompani Lauritzen, og det var politiker Emilie Enger Mehl (28) som stakk av med den gjeve utmerkelsen.

Hun har gjennom konkurransen vist at hun har en styrke og et pågangsmot som tilhører de færreste. Siden deltakelsen er hun blitt utnevnt til justis- og beredskapsminister i Støre-regjeringen som kom til makten høsten 2021.

28-åringen kastet glans over premierefesten, som ble avholdt da episoden ble sendt på lineær TV.

I gjenbruk på finalefest

Den mektige 28-åringen var en selvskreven gjest, og det ble et gledelig gjensyn med gamle kompanifeller og ikke minst befalet - som Mehl, med glimt i øyet, har vært ærlig på at hun i starten av Kompani Lauritzen-oppholdet hadde en smule problemer med å ta ordre fra.

Justisministeren dukket opp i en rålekker, sort blondedrakt, og vi kunne ikke dy oss med å undersøke om kreasjonen er noe den sy- og strikkeglade 28-åringen hadde laget selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer