Macaulay Culkin

Kaller opp sønnen etter død søster

Barnestjerna Macaulay Culkin med rørende hyllest da navnet på sønnen ble kjent.

UNG MANN: Det har vært mange skjær i sjøen for Macaulay Culkin siden han slo gjennom i filmen «Home Alone» som barn. I dag er han blitt fra. FOTO: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
UNG MANN: Det har vært mange skjær i sjøen for Macaulay Culkin siden han slo gjennom i filmen «Home Alone» som barn. I dag er han blitt fra. FOTO: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Home Alone»-stjerna Macaulay Culkin har gått ned i historiebøkene som den snarrådige, modige og oppfinnsomme gutten som aldri ga opp, selv om foreldrene til stadighet glemte å ta ham med på ferie.

Hver gang filmene ruller over skjermen, benker generasjoner seg for å se den sjarmerende guttungen, og det ble en viral hit i 2020 da Macaulay Culkin la ut et innlegg på Twitter der han skrev:

«Hei folkens. Lyst til å føle deg gammel? Jeg er 40. Bare hyggelig».

Nå har Macaulay gitt oss enda en grunn til å føle hvor fort tiden flyr, for i april 2021 kom den glade meldingen om at den tidligere barnestjernen var blitt far.

Kjærlighet

Macaulay og skuespiller Brenda Song har vært sammen i fire år, og møttes under innspillingen av filmen «Changeland» i 2017. Da han var gjest i The Joe Rogan Experience podkast, sa Macaulay at han planla å få flere barn, og at han og Brenda var godt i gang med å prøve.

Og nå er altså førstemann kommet til verden.

Tragisk skjebne

Selv er Macaulay, som på 90-tallet var den best betalte barnestjernen noensinne, del av en barnerik flokk, der flere av hans sju søsken har vært å se på lerretet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer