Macaulay Culkin

Kaller opp sønnen etter død søster

Barnestjerna Macaulay Culkin med rørende hyllest da navnet på sønnen ble kjent.

UNG MANN: Det har vært mange skjær i sjøen for Macaulay Culkin siden han slo gjennom i filmen «Home Alone» som barn. I dag er han blitt fra. FOTO: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
UNG MANN: Det har vært mange skjær i sjøen for Macaulay Culkin siden han slo gjennom i filmen «Home Alone» som barn. I dag er han blitt fra. FOTO: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Home Alone»-stjerna Macaulay Culkin har gått ned i historiebøkene som den snarrådige, modige og oppfinnsomme gutten som aldri ga opp, selv om foreldrene til stadighet glemte å ta ham med på ferie.

ALENE!: Macaulay Culkin er blitt voksen - og han er blitt far. FOTO: NTB
ALENE!: Macaulay Culkin er blitt voksen - og han er blitt far. FOTO: NTB Vis mer

Hver gang filmene ruller over skjermen, benker generasjoner seg for å se den sjarmerende guttungen, og det ble en viral hit i 2020 da Macaulay Culkin la ut et innlegg på Twitter der han skrev:

«Hei folkens. Lyst til å føle deg gammel? Jeg er 40. Bare hyggelig».

Nå har Macaulay gitt oss enda en grunn til å føle hvor fort tiden flyr, for i april 2021 kom den glade meldingen om at den tidligere barnestjernen var blitt far.

Kjærlighet

Macaulay og skuespiller Brenda Song har vært sammen i fire år, og møttes under innspillingen av filmen «Changeland» i 2017. Da han var gjest i The Joe Rogan Experience podkast, sa Macaulay at han planla å få flere barn, og at han og Brenda var godt i gang med å prøve.

Og nå er altså førstemann kommet til verden.

MATCHENDE: Macaulay Culkin og kjæresten Brenda Song på kamp mellom Los Angeles Rams og Arizona Cardinals i 2019. FOTO: NTB
MATCHENDE: Macaulay Culkin og kjæresten Brenda Song på kamp mellom Los Angeles Rams og Arizona Cardinals i 2019. FOTO: NTB Vis mer

Tragisk skjebne

Selv er Macaulay, som på 90-tallet var den best betalte barnestjernen noensinne, del av en barnerik flokk, der flere av hans sju søsken har vært å se på lerretet.

I tillegg til Macaulay, har også brødrene Kieran og Rory gått til filmen.

SMÅFOLK: Skuespillerne Macaulay Culkin og lillebror Kieran Culkin på vei til fest. FOTO: PhotoBerliner Studio/BEImages/NTB
SMÅFOLK: Skuespillerne Macaulay Culkin og lillebror Kieran Culkin på vei til fest. FOTO: PhotoBerliner Studio/BEImages/NTB Vis mer

Storesøsteren Dakota, derimot, skulle få en tragisk skjebne.

I 2008 var hun på vei ut av et utested, da hun ble påkjørt av en bil, og 30-åringen døde siden av hodeskadene hun pådro seg.

Brudd med faren

Livet har gitt Macaulay Culkin flere utfordringer. Riktignok tjente stjerna opp mot fire millioner dollar pr. film som barn, men karrieren fikk en bråstopp da foreldrene begynte å slåss om formuen. Faren hadde vært manageren hans, og i kampen som fulgte forvitret pengene fort, blant annet i advokathonorarer. Kampen var ikke over før saken endte i Manhattan Supreme Court, der Macauley og skuespiller-søsknene insisterte på at de ikke ville jobbe mer med faren.

Fra katt til baby

Macaulay er i tillegg til å være et skuespillertalent, også musikkglad og har også spilt i band, blant annet The Pizza Underground.

HEY MISTER TAMBOURINMAN: Macaulay Culkin med bandet The Pizza Underground på festival i Philadelphia i 2014. FOTO: Mediapunch/REX/NTB
HEY MISTER TAMBOURINMAN: Macaulay Culkin med bandet The Pizza Underground på festival i Philadelphia i 2014. FOTO: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Men de skandaløse oppslagene om Macaulay har vært mange opp gjennom årene, om alt fra narkotikamisbruk til at barnestjernen skal ha tilbrakt tid med Michael Jackson.

SKRIVERIER: Michael Jackson og Macaulay Culkin på Bermuda i 1991. FOTO: Photo by Ernie Mccreight/REX/NTB
SKRIVERIER: Michael Jackson og Macaulay Culkin på Bermuda i 1991. FOTO: Photo by Ernie Mccreight/REX/NTB Vis mer

– Blir glad av ham

Men nå har lykken snudd for Macaulay Culkin, og han og Brenda har bare godt å si om hverandre. I et intervju med Esquire beskriver kjæresten ham slik:

– Du kan ikke være i nærheten av ham uten å bli glad. Folk skjønner ikke hvor utrolig snill og lojal og god og smart han er.

Paret har de siste årene trillet rundt med både hunder og katter i barnevognen, men nå må de firbente vike for det nye familiemedlemmet.

Da sønnen kom til verden 5. april 2021, sa Macaulay og Brenda til Esquire at de var «overlykkelige».

Og navnet på den lille gutten? Det er Dakota, en rørende hyllest til Macaulays avdøde søster.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer