Jim Carrey

Kalt «slesking» etter intervju med kvinnelig journalist

– Jeg har mistet all respekt, skriver fans.

I HARDT VÆR: Hollywood-stjerna Jim Carrey fikk høre det på sosiale medier etter et oppsiktsvekkende intervju med en kvinnelig journalist. FOTO: NTBScanpix
I HARDT VÆR: Hollywood-stjerna Jim Carrey fikk høre det på sosiale medier etter et oppsiktsvekkende intervju med en kvinnelig journalist. FOTO: NTBScanpix Vis mer
Publisert

Hollywoodskuespiller Jim Carrey havnet i hardt vær etter at han nylig stilte til intervju i det engelske programmet «Heat» i forbindelse med sin nyeste film «The Hedgehog».

Da det nærmet seg slutten av intervjuet spurte journalist Charlotte Long den prisbelønnede skuespilleren hva han fortsatt hadde ugjort i livet, altså hva som sto igjen på hans «bucket-list» å ta for seg.

Komikeren så med flørtende på den kvinnelige journalisten, hvorpå han svarte:

Just you. All else is done.

Journalisten ble tydelig overrumplet. Hun brøt ut i latter, tok seg til munnen, og sa at hun ikke visste hva hun skulle svar på det.

I know. Just own it, svarte Carrey stadig like flørtende.

Carrey fortsatte intervjuet ved å gi journalisten karriereråd:

– Når dørene åpner seg, jobb rævva av deg. Skjønner du hva jeg mener? Kanskje det er hele forskjellen. Du er bare lat.

Sinte kommentarer

Reaksjonene lot ikke vente på seg, ifølge The Sun. Svorne fans tok nå journalistens side, og kalte Carrey en «slesking».

FOTO: Screenshot The Sun
FOTO: Screenshot The Sun Vis mer

En gikk så langt som til å skrive: «Such a huge fan of @JimCarrey but lost respect for him today. This is really unacceptable, I wish and hope he apologises to you.»

FOTO: Screenshot The Sun
FOTO: Screenshot The Sun Vis mer

Andre igjen mente at Carrey kun hadde spøkt med journalisten, og at såpass fikk man tåle.

Verdensstjerne

Jim Carrey fikk sitt gjennombrudd med filmen Ace Ventura i 1994, og med «Dum, dummere» og «The Truman Show» etablerte han seg som en internasjonal stjerne. Lenge var han en av Hollywoods best betalte skuespillere, men har ikke vært å se i storfilmer på mange år. Carrey har i flere år slitt med depresjoner, ifølge The Sun.

Skandale rundt eksens død

I 2015 døde ekskjæresten hans, makeupartist Cathriona White. De to hadde hatt et av- og påforhold gjennom en årrekke, og Carrey skal ha tatt dødsfallet tungt.

EKSKJÆRESTER: Da Jom Carreys ekskjæreste Cathriona White døde, slo rettslegen fast at årsaken var overdose. Carrey ble senere saksøkt av Whites familie. FOTO: NTBScanix
EKSKJÆRESTER: Da Jom Carreys ekskjæreste Cathriona White døde, slo rettslegen fast at årsaken var overdose. Carrey ble senere saksøkt av Whites familie. FOTO: NTBScanix Vis mer

En rettslege slo fast at årsaken var overdose. Whites ektemann og hennes mor saksøkte imidlertid Carrey og mente han var skyld i misbruket som ledet til hennes død.

Carrey leverte inn et motsøksmål der han hevdet at Whites familie forsøkte å utnytte en høyprofilert skuespiller, skriver The Independent.

Carrey skulle egentlig ha møtt i retten i april 2018, men i januar samme kom nyheten om at det ikke ville bli noen rettsak. En representant for Carrey uttalte at skuespilleren ikke ønsket å kommenter ytterligere, men at han nå så fremover.

Heller ikke Whites ektemann og mor skal ha ønsket å kommentere, meldte The Hollywood Reporter

Ikke første gang

Da Carrey serverte den sleivete kommentarer til den kvinnelige journalisten, var det ikke første gang.

Nylig var han gjest i Graham Norton show sammen med Oscar-nominerte Margot Robbie, og i det populære britiske programmet spøkte Carrey om at Robbie hadde kommet så langt som hun hadde, takket være sitt gode utseende. Budskapet var gjemt under en liksom-smigrende kommentar:

GRAHAM NORTON: Jim Carrey og australske Margot Robbie var begge gjester hos Graham Norton, og Carrey spøkte om at Robbie hadde utseendet sitt å takke for karrieren. FOTO: NTBScanpix.
GRAHAM NORTON: Jim Carrey og australske Margot Robbie var begge gjester hos Graham Norton, og Carrey spøkte om at Robbie hadde utseendet sitt å takke for karrieren. FOTO: NTBScanpix. Vis mer

– Jeg synes du er fantastisk. Og det er utrolig hvor langt du har kommet, gitt dine åpenbare fysiske mangler, sa Carrey.

Margot Robbie svarte med å le det bort og takke, hvorpå Carrey snudde seg fornøyd mot programlederen med ordene:

– Vi snakker her om rent talent.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer