Sommerhytta

- Kan ikke sammenligne en kreftsyk gutt med hyttedrømmen til Anna og Jone

Heftig debatt om Spleis-opprettelsen til Sommerhytta-paret.

SOMMERHYTTA: Anna og Jone har ingenting med opprettelsen av den mye omdiskuterte Spleis-aksjonen for at de skal oppnå hyttedrømmen. Det er det TV-seeren Irene Sandmoen som har gjort. FOTO: Espen Solli // TV2
SOMMERHYTTA: Anna og Jone har ingenting med opprettelsen av den mye omdiskuterte Spleis-aksjonen for at de skal oppnå hyttedrømmen. Det er det TV-seeren Irene Sandmoen som har gjort. FOTO: Espen Solli // TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kort tid etter at Sommerhytta-finalen hadde gått på TV-skjermen i midten av juni, startet Irene Sandmoen innsamlingsaksjon for taper-paret Jone Engemoen Hansen (27) og Anna Rosenlund Skretteberg (23).

De måtte gi tapt for far-og-datter-duoen Kurt Rasmussen (48) og Veronica Johansen Rasmussen (26), og havnet dermed på andreplass i den populære TV-konkurransen på TV2.

Dermed er den eneste muligheten kjæresteparet har til å sikre seg hytta de har lagt ned utallige arbeidstimer i, at de kjøper hytta selv.

Men med en prisantydning på et over 4,1 millioner kroner sier det seg selv at det unge paret må grave dypt i lommeboken, dersom hyttedrømmen skal bli en realitet.

Falt ikke i god jord

Dette fikk Irene Sandmoen til å starte en innsamlingsaksjon på Spleis.no.

- Jeg har laget denne spleisen på bakgrunn av at jeg har heiet på Anna og Jone fra dag én, og jeg vet at de har lenge drømt om hytte. Jeg synes de virkelig fortjener å få en sjanse til å kjøpe hytta. De er et ungt par med livet foran seg, og jeg vet hvor inderlig lyst de har til å få denne hytta, sier Irene til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer