Britney Spears

- Kanskje vi skulle ha ventet med å annonsere graviditeten

Popstjernen får massiv støtte av kvinner som selv har gått gjennom spontanabort.

BRITNEY SPEARS: Superstjernen Britney Spears og forloveden Sam Asghari mistet sitt ufødte barn tidlig i svangerskapet. Dette bildet er fra 2018. FOTO: NTB
BRITNEY SPEARS: Superstjernen Britney Spears og forloveden Sam Asghari mistet sitt ufødte barn tidlig i svangerskapet. Dette bildet er fra 2018. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I midten av april i år kunne den populære artisten Britney Spears (40) avsløre at hun og samboeren Sam Asghari (28) ventet sitt første felles barn.

Fra før har hun sønnene Jayden (15) og Sean (16) med eksmannen Kevin Federline (44), som hun ble skilt fra i 2007.

Men nå, en måned senere, kan samboerparet avsløre at de har mistet sitt ufødte barn. Paret deler den triste nyheten på sosiale medier, og forteller at det er med stor sorg de kan fortelle at de har mistet hva de omtaler som sin mirakelbaby.

Britney skriver videre at hun burde ha ventet med å fortelle gravidnyheten før det hadde gått litt lengre tid, men at hun og samboeren var så glade for å dele den gledelige nyheten at de ikke klarte å vente.

Men mange takker Britney for nettopp å ha fortalt om både graviditeten og spontanaborten tidlig, som et ledd i det å bryte ned et evigvarende tabu.

«En uskreven regel» om å vente med å fortelle

Tidligere har Kari Aarø, leder i Den norske jordmorforening, opplyst til KK at mange gravide opplever spontanabort tidlig i svangerskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer