Kanye West

Kanye West: - Jeg vil lage møbler for Ikea

Ja, du leste rett!

KANYE WEST VIL SAMARBEIDE MED IKEA: Ja, du leste rett! Rapperen ønsker å inngå et samarbeid med den svenske møbelgiganten.  Foto: Ap
KANYE WEST VIL SAMARBEIDE MED IKEA: Ja, du leste rett! Rapperen ønsker å inngå et samarbeid med den svenske møbelgiganten. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da rapperen Kanye West (38) var på besøk hos Ikea i Älmhult i mars, begynte spekulasjonene om 38-åringen hadde planer om å inngå et samarbeid med den svenske møbelkjeden. Han har allerede gjort stor suksess med sitt eget merke «Yeezy» og hans samarbeid med Adidas. Og selv om det bare var spekulasjoner om et eventuelt samarbeid med Ikea, bekrefter West i et intervju med BBC Radio at han ønsker å gjøre nettopp dette.

- Jeg må jobbe med Ikea, sa rapperen og fortalte at han var supergira på å lage en minimalistisk leilighet på rommene du finner på campus på college i blant annet USA. Ikea skal ikke ha svart på BBCs henvendelser om en kommentar, men vi er vel alle enige at vi skulle ha likt å se en Yeezy sofa hos Ikea i nærmeste fremtid?

IKEA lanserer samarbeid med to interiørgiganter

Ifølge Elledecoration.se lanserer Ikea et samarbeid med det danske Hay og britiske Tom Dixon.

- Det disse to har tilfelles er «great brains», nysgjerrighet, og at de begge alltid leter etter nye løsninger, sa IKEAs designsjef Marcus Engman under pressekonferansen på Democratic Design Days i Älmhult.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer