Kanye West

Kanye West: - Jeg vil lage møbler for Ikea

Ja, du leste rett!

KANYE WEST VIL SAMARBEIDE MED IKEA: Ja, du leste rett! Rapperen ønsker å inngå et samarbeid med den svenske møbelgiganten.  Foto: Ap
KANYE WEST VIL SAMARBEIDE MED IKEA: Ja, du leste rett! Rapperen ønsker å inngå et samarbeid med den svenske møbelgiganten. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da rapperen Kanye West (38) var på besøk hos Ikea i Älmhult i mars, begynte spekulasjonene om 38-åringen hadde planer om å inngå et samarbeid med den svenske møbelkjeden. Han har allerede gjort stor suksess med sitt eget merke «Yeezy» og hans samarbeid med Adidas. Og selv om det bare var spekulasjoner om et eventuelt samarbeid med Ikea, bekrefter West i et intervju med BBC Radio at han ønsker å gjøre nettopp dette.

- Jeg må jobbe med Ikea, sa rapperen og fortalte at han var supergira på å lage en minimalistisk leilighet på rommene du finner på campus på college i blant annet USA. Ikea skal ikke ha svart på BBCs henvendelser om en kommentar, men vi er vel alle enige at vi skulle ha likt å se en Yeezy sofa hos Ikea i nærmeste fremtid?

IKEA lanserer samarbeid med to interiørgiganter

Ifølge Elledecoration.se lanserer Ikea et samarbeid med det danske Hay og britiske Tom Dixon.

- Det disse to har tilfelles er «great brains», nysgjerrighet, og at de begge alltid leter etter nye løsninger, sa IKEAs designsjef Marcus Engman under pressekonferansen på Democratic Design Days i Älmhult.

Men det er ikke bare interiøret designerne skal gjøre noe med. Hvor mange sånne store, blå poser har du vel ikke dratt med deg hjem fra de utallige IKEA-turene? Nei, de er ikke spesielt vakre å se på, så det blir spennende å se hva danske Hay kommer til å gjøre med disse da det er en del av det store samarbeidet. Hay skal nemlig gi den blå posen en ny look!

- Etter at vi møtte IKEA første gangen tenkte jeg på hva som kunne vært interessant for Hay når det kommer til å designe tilbehør for IKEA. En søndagskveld i København kjørte jeg gjennom sentrum med IKEA i mine tanker og det slo meg at mange hadde denne blå posen. Jeg kjente med en gang at drømmen min var å spørre IKEA om vi fikk gjøre vår egen tolkning av den. Jeg ekstremt glad da de sa ja, forteller Mette Hay til Elledecoration.se.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer