Kim Kardashian

Kanye West fikk svigersøster og kona til å posere lettkledd

Var det ikke klærne som skulle være i fokus, Kanye?

KARDASHIAN-SØSTRENE: Det er ikke første gang vi ser Kardashian-søstrene i lettkledde antrekk. Bildet er tatt i forbindelse med Kanye Wests, ektemannen til Kim Kardashian, nye kleskolleksjon, Yeezy sesong 3. Foto: Skjermdump: Instagram
KARDASHIAN-SØSTRENE: Det er ikke første gang vi ser Kardashian-søstrene i lettkledde antrekk. Bildet er tatt i forbindelse med Kanye Wests, ektemannen til Kim Kardashian, nye kleskolleksjon, Yeezy sesong 3. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kardashian-familien liker oppmerksomhet, er det vel ingen tvil om. Vi i KK.no-redaksjon digger familien, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg, personlig, er stor fan av hele familien. Men vi må jo innrømme; av og til kan det bli litt mye av det gode. 

Storesøster Kim Kardashian (36) er kanskje den som er mest kjent for å skape oppmerksomhet. Hun har gått fra å være Paris Hiltons' litt tacky-kledde personlige assistent, til å bli kjent som en av verdens største motepersonligheter, som ofte byr litt ekstra på seg selv. I tillegg til overskrifter som «Kim Kardashian Broke The Internet», stjeler hun ofte oppmerksomheten med drøye antrekk. 

Men også lillesøstrene Khloé Kardashian (32) og Kylie Jenner (19) vekker nysgjerrigheten hos mange. Og ja, når du tenker på formfulle rumper, hvem tenker du på da? Ikke det at vi tenker på andres rumper så ofte altså, men det er umulig å ikke tenke på Kardashian/Jenner-søstrene, når det snakkes om rumper. Noe Kylie blant annet ikke la skjul på da hun feiret 19-årsdagen sin. 

LES OGSÅ: 9 ganger Kim Kardashian kastet klærne på Instagram 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer