Kim Kardashian

Kardashian-familien er kjent for å være drøye, men julekortene skal de jammen meg ha kred for

Og den berømte familien har hatt litt av et år!

KARDASHIAN-FAMILIEN: Så å si hvert år har den berømte Kardashian-familien servert oss julekort. Noen litt mer originale og noen hakket mer kreative. Men etter året de har hatt - vil vi få se et julekort fra 2016? Foto: Xposure
KARDASHIAN-FAMILIEN: Så å si hvert år har den berømte Kardashian-familien servert oss julekort. Noen litt mer originale og noen hakket mer kreative. Men etter året de har hatt - vil vi få se et julekort fra 2016? Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de som er store fan av Kardashian-familien (som oss i KK.no-redaksjonen er!) er det store spørsmålet på tampen av hvert år: Hvordan kommer årets julekort til å se ut? 

For det er ingen hemmelighet at den populære familien slår ekstra på stortromma når det kommer til julekort (og julepynt!). Følger du Kardashian-søstrene på Snapchat kommer du raskt i julestemning, selv om de kanskje overdriver litt ... For hvem er det egentlig som trenger 7 juletre til ett hus? Jo, The Kardashians. Selvfølgelig. 

Men det vi i KK.no-redaksjonen nå lurer på er: får vi i det hele tatt se et julekort fra Kardashian i år? Det skal jo sies at familien har hatt et ganske traumatisk år, for å si det mildt. De gikk inn i 2016 med mye oppmerksomhet rundt at Bruce Jenner hadde skiftet kjønn og blitt Caitlyn Jenner. Lamar Odom, Khlóes eksmann, ble funnet livløs på et bordell i fjor og Khloé har brukt mye tid på å hjelpe Lamar tilbake på beina igjen. I mellomtiden har hun også skilt seg fra Odom, jobbet knallhardt for å oppnå sin «drømmekropp», og angivelig blitt sammen med basketballspilleren, Tristan Thompson. (Yey!)

LES OGSÅ: Dette er treningen Khloé Kardashian sverger til 

Men det største Kardashian-sjokket i år var definitivt da Kim Kardashian (36) tidligere i høst ble overfalt og ranet av fem bevæpnede menn i Paris. Ifølge Daily Mail fikk ranerne med seg smykker og verdisaker til en verdi av omkring 90 millioner kroner, og det har vært veldig stille fra Kim siden. 

LES OGSÅ: Kanye West fikk svigersøster og kona til å posere lettkledd

Noen måneder senere kom også nyheten om at Kims ektemann, Kanye West (39), ble lagt inn på sykehus. Nyheten kom dagen etter at rapperen kastet inn håndkleet og avlyste resten «Life of Pablo»-turneen, og ifølge Billboard skal den offisielle årsaken til sykehusinnleggelsen ha vært mangel på søvn og utmattelse. Likevel har flere amerikanske medier spekulert om innleggelsen skyldes hans mentale helse. Dette gjorde også at ryktene om at produksjonen av realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians» ble satt på vent, noe som heldigvis viste seg ikke stemte, skriver Daily Mail.   

DRAMATISK: Både Kim Kardashian og Kanye West har hatt noen dramatiske måneder den siste tiden.  Foto: Xposure
DRAMATISK: Både Kim Kardashian og Kanye West har hatt noen dramatiske måneder den siste tiden. Foto: Xposure Vis mer

Men det er jo ikke bare sykehusinnleggelse og ran som har vakt oppmerksomhet rundt familien. Mens Kim nok en gang stjal oppmerksomheten under New York Fashion Show (og gjentatte ganger har lagt ut svært lettkledde og nakenbilder på sosiale medier) fikk Kylie Jenner (19) nettet til å koke med heite bursdagsbilder, og Kendall Jenner (21) sparte ikke på kruttet da hun stilte i en kjole til 75.000 kroner på bursdagen sin. Pjhuuu. 

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Og for oss som er er ivrige seere av de nye episodene av «Keeping Up With The Kardashians», så er mer drama enn som så. Og med drama sikter jeg da særlig til alt som har skjedd mellom Kardashian-søstrene og broren Robert Kardashian, som nylig ble pappa for første gang med Blac Chyna. Og bare dette er jo ganske innviklet. Chyna har sønnen King Cairo Stevenson (4) med rapperen Tyga, som er Kylie Jennes nåværende kjæreste.

FORVIRRENDE: Robert Kardashian og Blac Chyna (til venstre) ble nylig foreldre til datteren Dream. Fra før har Blac Chyna og Tyga (til høyre) sønnen King (4). Tyga er nå sammen med søsteren til Robert, Kylie Jenner (til venstre). Foto: NTB scanpix
FORVIRRENDE: Robert Kardashian og Blac Chyna (til venstre) ble nylig foreldre til datteren Dream. Fra før har Blac Chyna og Tyga (til høyre) sønnen King (4). Tyga er nå sammen med søsteren til Robert, Kylie Jenner (til venstre). Foto: NTB scanpix Vis mer

Så må vi ikke glemme Scott Disick (32) og Kourtney Kardashian (36)! I sommer ble det nemlig kjent at etter 9 år sammen gikk de fra hverandre. Bruddet kom etter Disicks langvarige rus- og alkoholproblemer. Men brudd eller ei: de har holdt kontakten og tilbrakt mye tid sammen. Og da nyheten nylig kom at de angivelig har funnet tilbake til hverandre jublet fansen.

Ja, til og med vi har ikke helt kontroll over familietreet-Kardashian lengre. Men med alt dette i bakhodet: kan vi forvente oss at de klarer å stille opp til det som ofte blir kalt tidenes julekort? 

Vi i KK.no-redaksjonen har våre tvil, men det betyr ikke at vi ikke skal se tilbake på de storslagene kortene fra de tidligere årene! 

LES OGSÅ: Slik tar Kardashian-klanen strøkne selfies

Det er vel ikke bare meg som husker det midt sagt kunstneriske og spesielle kortet fra 2013? Det var ingen ringere enn David LaChapelle som stod for photoshooten, hvor Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jenner og Bruce Jenner alle poserte i et karneval-lignede rom. Jada, det var glitter og glam «all the way». 

For ikke å snakke om de mange andre kortene gjennom tidene. Her snakker vi fra det glade 90-tallet og til 2000-tallet. Kreativiteten skal det hvert fall ikke stå på! 

Så fram mot jul er det bare å vente i spenning på om Kardashian/Jenner/West-familien overrasker oss alle med nok et julekort. (Pssst: Husker du da Khloé, Kylie og Kendall rundlurte alle da de kledde seg ut på Hollywood Tour-bussen? Se det hysteriske klippet under bildekarusellen!) 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer