Kim Kardashian

Kardashian-familien er kjent for å være drøye, men julekortene skal de jammen meg ha kred for

Og den berømte familien har hatt litt av et år!

KARDASHIAN-FAMILIEN: Så å si hvert år har den berømte Kardashian-familien servert oss julekort. Noen litt mer originale og noen hakket mer kreative. Men etter året de har hatt - vil vi få se et julekort fra 2016? Foto: Xposure
KARDASHIAN-FAMILIEN: Så å si hvert år har den berømte Kardashian-familien servert oss julekort. Noen litt mer originale og noen hakket mer kreative. Men etter året de har hatt - vil vi få se et julekort fra 2016? Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de som er store fan av Kardashian-familien (som oss i KK.no-redaksjonen er!) er det store spørsmålet på tampen av hvert år: Hvordan kommer årets julekort til å se ut? 

For det er ingen hemmelighet at den populære familien slår ekstra på stortromma når det kommer til julekort (og julepynt!). Følger du Kardashian-søstrene på Snapchat kommer du raskt i julestemning, selv om de kanskje overdriver litt ... For hvem er det egentlig som trenger 7 juletre til ett hus? Jo, The Kardashians. Selvfølgelig. 

Men det vi i KK.no-redaksjonen nå lurer på er: får vi i det hele tatt se et julekort fra Kardashian i år? Det skal jo sies at familien har hatt et ganske traumatisk år, for å si det mildt. De gikk inn i 2016 med mye oppmerksomhet rundt at Bruce Jenner hadde skiftet kjønn og blitt Caitlyn Jenner. Lamar Odom, Khlóes eksmann, ble funnet livløs på et bordell i fjor og Khloé har brukt mye tid på å hjelpe Lamar tilbake på beina igjen. I mellomtiden har hun også skilt seg fra Odom, jobbet knallhardt for å oppnå sin «drømmekropp», og angivelig blitt sammen med basketballspilleren, Tristan Thompson. (Yey!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer