Kim Kardashian:

Kåret til Årets mann

Hylles som gründer.

KIM KARDASHIAN: Dama som synes å være besatt av timeglassfasong, ble nylig kåret til Årets mann av et amerikansk magasin. Foto: NTB
KIM KARDASHIAN: Dama som synes å være besatt av timeglassfasong, ble nylig kåret til Årets mann av et amerikansk magasin. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hun er kjent både som reality-stjerne fra «Keeping up with the Kardashians», modell, bisniss-dame, snart ferdigutdanna advokat - nå er hun også kåret til intet mindre enn «Årets mann».

Det er det amerikanske herremagasinet GQ som står bak kåringen.

Kardashian har også delt nyheten på egen instagramkonto - til både glede og vrede i kommentarfeltet.

Jeg tenker at dette er super usensitivt. Her kjemper vi som samfunn fortsatt for kvinners rettigheter, vi tillater ikke transkjønnede i kvinne-idretten (…) men vi kan kåre en kvinne til Årets mann? Og det er liksom greit? Jeg liker ikke dobbelmoralen i dette, skriver en.

Gir mening, ettersom faren hennes ble kåra til Årets kvinne, skriver en annen og sikter til Kims stefar Bruce Jenner, som skiftet kjønn og ble Caitlyn Jenner og ble kåret til Årets kvinne av et annet magasin i 2015.

Gikk viralt

I artikkelen kommer det fram, at det er for sin innsats som gründer, Kim Kardashian har fått den overraskende tittelen.

Forretningsimperiet hun har bygget opp de siste årene, består blant annet av kosmetikkprodukter - og ikke minst shape wear-selskapet Skims, som hun nylig gikk viralt med, da hun reklamerte for nytt undertøy med stive brystvorter med på kjøpet.

Det er trolig også fordi hun nå utvider sortimentet til herre-undertøy, GQ mener hun er Årets magnat (Tycoon Of The Year, som magasinet kaller det), og følgelig også Årets mann.

Lanserer nå også herreundertøy

Det skal ha vært Kims frustrasjon over manglende fargenyanser på shapewear, det vil si undertøy som former kroppen din – som fikk henne til å starte Skims.

Lar du denne være igjen i håret når du skal ut å kjøre bil? Det vil du neppe gjøre igjen. Video: Embla Hjort-Larsen / Paisley.Rileyyy / TikTok. Vis mer

Da hadde hun i lengre tid bleket undertøy med teposer i badekaret for at de skulle matche hudtonen hennes bedre. Tydeligvis en dyd av nødvendighet for en som lever av utseendet, og stadig frekventerer røde løpere i antrekk som fort går verden rundt.

Nå har merket utvidet også til undertøy, koseklær, sokker og badetøy, og planlegger å åpne sin første fysiske butikk neste år, på LA`s Sunset Boulevard. Skims er for tida verdsatt til 4 billioner dollar. Verdien er ventet å øke ytterligere nå som også menn innlemmes i kundegruppa.

Oppsøkte en synsk person

I et lengre intervju med magasinet, forteller Kim Kardashian blant annet om faren sin, advokaten Robert Kardashian, som på sett og vis banet veien for familiens berømmelse, da han ble advokat for vennen OJ Simpson, han som stod tiltalt for å ha drept ekskona si og en venn av henne.

Simpson var en kjent fotballspiller og skuespiller, og rettssaken fikk dermed massiv oppmerksomhet, med steile fronter mellom de som trodde han var skyldig /uskyldig. ( Han ble dømt skyldig i begge drapene i 1997, etter først å ha blitt frikjent.)

Så opphetet ble stemningen, at også advokat Robert Kardashian begynte å motta drapstrusler.

Det var da han skal ha oppsøkt en synsk person, for å få vite hva han og familien hadde i vente i framtida.

Sinnsvak påstand

Som kristen stred det mot hans natur å tro på noe av dette, og han skal ha vært svært skeptisk før han oppsøkte den synske personen.

Men gjennom et svært krevende år, med en rettssak som kastet både ham og familien i søkelyset, var han i villrede.

Da han kom hjem igjen fra den synske, fortalte han datteren Kim, at han hadde fått sine verste antakelser bekreftet.

Den synske personen hadde nemlig sagt noe så sinnsvakt, som at navnet Kardashian kom til å bli kjent verden over.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer