Katarina Flatland

Katarina Flatland ærlig om tøff graviditet nummer to

- Kvalmen er borte, men erstattet av halsbrann og bekkenløsning.

KATARINA FLATLAND: TV-profilen og lege Katarina Flatland venter sitt andre barn. FOTO: Astrid Waller
KATARINA FLATLAND: TV-profilen og lege Katarina Flatland venter sitt andre barn. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

I sommer kom den gledelige nyheten om at TV-profil og lege Katarina Flatland (33) og lege-ektemannen Harald Meling Dobloug (33) blir foreldre til barn nummer to.

Fra før har de sønnen Bernhard, som kom til verden sensommeren 2020.

Den lille i Katarinas mage viser seg å være en liten gutt, og dermed blir familien utvidet med en liten lillebror.

I et ærlig Instagram-innlegg deler 33-åringen om svangerskapsforløpet, og erkjenner at svangerskap nummer to er mye tøffere enn det første.

«Som jeg har nevnt før er denne graviditeten helt annerledes enn den forrige. Jeg føler meg på et vis mer gravid denne gangen om det gir mening? Jeg vagger av gårde, og sliter med å snu meg i senga uten hjelp. Kvalmen er borte, men erstattet av halsbrann og bekkenløsning. Sover sittende og går med museskritt. Noen dager er definitivt litt heftigere enn andre, og humøret går jo litt opp og ned», skriver hun i innlegget.

Katarina forteller videre at hun savner å kjenne sin egen kropp, uten svangerskapspåvirkning og hormonubalanse.

«I 2020 var jeg gravid, i 2021 ammet jeg og i 2022 er jeg gravid igjen. Det er jo fantastisk og jeg føler meg veldig heldig!!! Men jeg savner jo litt å være meg selv og ha full kontroll på både hode og kropp. Men det som er likt, og like magisk, som sist er å kjenne sparkene til lillebror gjennom dagen!! Det minner meg også på at plagene kommer av en grunn som overskygger alt, nemlig at det vokser en liten baby inni her», sier hun takknemlig.

KK har forsøkt å få en kommentar fra Katarina Flatland, uten hell.

Kjendisvenninnene kjenner seg igjen

Det er mange av Katarinas følgere som kjenner seg igjen i beskrivelsene, og flere av dem er 33-åringens kjendisvenner - blant dem TV-profil Tiril Sjaastad Christiansen (27), som selv er gravid med barn nummer to og treningsprofil Camilla Aastorp Andersen (41) som står bak profilen «Treningfrue».

«Jeg kjenner meg 1000 prosent igjen», skriver Tiril.

FOTO: Skjermdump Instagram @katarinaflatland
FOTO: Skjermdump Instagram @katarinaflatland Vis mer

«Treningsfrue» Camilla supplerer:

«Kjenner meg veldig igjen (selv om det nå er noen år siden) var gravid i 2008 og 2009. Ønsker deg masse lykke til!! Dere har så mye å glede dere til!!».

Mener barnebarna er livets dessert!

Da Katarina og Harald ventet sitt første barn, fortalte bestefar Hallvard Flatland (65) til KK at han gledet seg stort over å få to barnebarn på rappen, ettersom også datteren Bettina den gangen var gravid.

- Det sies at barnebarn er livets dessert, og den påstanden skriver jeg gjerne under på. Vi fikk Alexandra, det første barnebarnet, for snart tre år siden, og det er et eventyr å være tett på oppveksten hennes. I år får vi faktisk to nye barnebarn, og det gleder vi oss veldig til! sa han til KK våren 2020.

Han hadde også et råd på veien til de vordende foreldrene - som er like aktuelt i dag:

- Både Katarina og Harald er begge typiske B-mennesker, og mitt råd er: nyt en god natts søvn. Det blir snart lenge til neste gang!

Katarina og Harald forlovet seg våren 2016 i New York, og bryllupet sto på Fyn i Danmark sommeren to år senere. Nå blir de snart tobarnsforeldre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer