Kate Hudson

Kate Hudson (37) hyller Prince med vakker sang

Vi visste ikke at skuespilleren kunne synge SÅ fantastisk!

HYLLER PRINCE: Etter at Prince gikk bort i april er det flere sangstjerner som har hyllet legenden med sang. Derfor ble vi ganske overrasket da skuespiller Kate Hudson fremførte de vakreste toner tidligere i mai. Hvem visste vel at hun hadde DEN stemmen? Foto: Epa
HYLLER PRINCE: Etter at Prince gikk bort i april er det flere sangstjerner som har hyllet legenden med sang. Derfor ble vi ganske overrasket da skuespiller Kate Hudson fremførte de vakreste toner tidligere i mai. Hvem visste vel at hun hadde DEN stemmen? Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21. april 2016 mistet vi nok en legendarisk sangstjerne. Men det var først en måned senere dødsårsaken kom frem. Denne uken ble det nemlig kjent at Prince døde av en overdose i sitt hjem i Minneapolis. Prince ble bare 57 år gammel, men har iløpet av sitt altfor korte liv satt spor hos mennesker over hele verden. Under årets Billboard Music Awards fremførte jevngamle Madonna en rekke sanger av legenden. Men, det er også flere stjerner som har hyllet den avdøde artisten. Kate Hudson (37) kjenner vi best fra filmer som «How To Lose A Guy In 10 Days» og «Something Borrowed», så hvem skulle vel tro at skuespilleren hadde den mest FANTASTISKE sangstemmen?

Vi i KK.no-redaksjonen kom nemlig over et klipp hvor Kate Hudson fremfører Princes' uforglemmelige låt «Nothing Compares 2 You». Og resultatet er ikke mer enn bare helt utrolig nydelig. Sjekk ut den fantastiske fremførelsen i videoklippet under.

Nok en legende har gått bort

På et halvt år har vi mistet noen fantastiske artister. I januar fikk hele verden sjokknyheten: Popidol og en av tidenes mest legendariske artister, David Bowie, hadde gått bort. 

Helt siden begynnelsen av karrieren for over femti år siden, har David Bowie (69) gått foran som vågal og nyskapende – både som artist og moteikon. Allerede på 70-tallet poserte stjernen i kjole på omslaget av platen «The Man Who Sold The World» - noe som den gang ble regnet som provoserende. Den androgyne looken ble et av Bowies varemerker, og dét ble satt spesielt fokus på i musikkvideoen for singelen «The Stars (Are Out Tonight)» fra 2013. I videoen møter vi en ung Bowie – spilt av den norske supermodellen Iselin Steiro (30).

– Jeg og mannen min satt her om dagen og hørte på den nye plata hans, og var enige om at den var utrolig bra. Det er veldig rart at han er død, har Steiro tidligere fortalt KK.no.

– I mine øyne var han en av de aller største i pophistorien, både når det gjaldt musikken, men også visuelt. Han var en pioner i å fornye seg selv og sitt image! Jeg opplevde han som en mild og koselig mann. Han var en fryd å jobbe med, avslutter modellen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer