Kate Hudson:

Kate Hudson angrer ikke på «kontroversiell» nakenforside

– Jeg elsker å være naken!

STRÅLER: Kate Hudson er minst like nydelig nå som da hun slo gjennom i «Almost Famous» i 2000. FOTO: Scanpix
STRÅLER: Kate Hudson er minst like nydelig nå som da hun slo gjennom i «Almost Famous» i 2000. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

I dag hever man knapt et øyenbryn hvis man ser nakne mennesker; sosiale medier har gjort dét til et hverdagslig syn (hei, Kim Kardashian!).

Slik har det ikke alltid vært.

Det ble for eksempel stor ståhei da Kate Hudson kastet klærne på forsiden av magasinet InStyle i 2001.

Den gang hadde skuespillerinnen – som er datteren til Goldie Hawn – nylig slått gjennom for alvor i filmen «Almost Famous». Siden har vi sett henne i romantiske komedier som «How To Lose a Guy In 10 Days», «You, Me and Dupree» og «Fool's Gold».

Det nærmer seg 20 år siden det den gang kontroversielle coveret landet i bladhyllene, og nå avslører Hudson at magasinet ble bannlyst i flere butikker fordi «det ble ansett som upassende».

– Men vi solgte en drøss av dem, sier en smilende Hudson i en Instagram-video.

– For å være ærlig, så skal det ikke så mye til for at jeg kaster klærne. Folk kan si hva de vil, men jeg elsker å være naken! Det har jeg alltid gjort, fortsetter trebarnsmoren i det tilhørende intervjuet med InStyle.

LES OGSÅ: 9 ganger Kim Kardashian kastet klærne på Instagram

I intervjuet – som er gjort i forbindelse med det velkjente bladets 25-årsjubileum – mimres det altså om «gamledager», men filmstjernen åpner seg også om livet hun lever i nå; tre barn og åtte InStyle-forsider senere.

– Livet mitt handler om å sjonglere. Jeg har tre barn på helt forskjellige stadier i livet. Én på 15 år, én på åtte år og én på syv måneder. Det er utfordrende når man er i mindretall som foreldre!

Videre forteller stjernen at hun flere ganger ble «advart» om hvor overveldende hverdagen kan være med tre barn, men at hun ikke lot seg skremme.

– Da jeg var gravid første gang, i 2003, sa jeg i et intervju at jeg ikke kom til å legge de høye hælene mine på hylla under svangerskapet. Det gjorde jeg faktisk ikke den gang, men 15 år senere under den mest nylige graviditeten, var de definitivt borte.

Hudson fylte 40 år i april. Ifølge henne selv var det ingen stor milepæl.

– Det er bare en alder – og jeg synes det er en fantastisk alder. Du er i en fase i livet ditt hvor du faktisk har litt visdom. Og vet du hva? Jeg har det mer gøy enn noensinne, avslutter Golden Globe-vinneren.

Andre kjente kvinner som dukker opp i utgaven som hyller InStyles 25-årsjubileum er Jennifer Aniston, Julianne Moore, Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Salma Hayek og Drew Barrymore.

LES OGSÅ: 7 eldre damer med skikkelig kul klesstil

Se dette innlegget på Instagram

My loves of my life ☀️

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer