Underholdning:

Katie Holmes avslører forbløffende detalj om datteren Suri (16)

Spurte selv om hun kunne tenke seg å stille opp.

DOBBELTGJENGERE: Suri Cruise blir mer og mer lik sin mor for hver dag som går. Katie Holmes har skjermet datteren opp gjennom årene for mediene, men nå utforsker Suri sine kreative evner. FOTO: NTB.
DOBBELTGJENGERE: Suri Cruise blir mer og mer lik sin mor for hver dag som går. Katie Holmes har skjermet datteren opp gjennom årene for mediene, men nå utforsker Suri sine kreative evner. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Tiden flyr, og for dem av oss som synes at Katie Holmes og Tom Cruise var forelsket for et øyeblikk siden, vil det at kjærlighetsbarnet deres, Suri Cruise nå er blitt 16 år virke forbløffende.

Det er nå 10 år siden Katie Holmes valgte å skilles fra Cruise og ta avstand fra den omstridte scientologkirken, som hun fryktet at ektemannen skulle dra datteren inn i.

Katie Holmes har underveis bredd sine beskyttende vinger rundt Suri og far og datter er ikke fotografert offentlig sammen de siste ti årene.

Det er ingen tvil om at Holmes er uendelig stolt av jenta si, skriver nettstedet People.

Under en diskusjon om «Dawson's Creek»-stjernens nyeste film, «Alone Together», avslørte hun overfor Yahoo! Entartainment at hun ønsket det høyeste nivå av talent i filmen sin. Og det er på den måten at datteren Suri ble innvolvert.

SANGFUGL: 16 år gamle Suri Cruise har sunget i to av mamma, Katie Holmes filmer. FOTO: NTB
SANGFUGL: 16 år gamle Suri Cruise har sunget i to av mamma, Katie Holmes filmer. FOTO: NTB Vis mer

Veldig talentfull

Holmes delte at hun spurte tenåringsdatteren om hun kunne synge på en ny innspilling av låten «Blue Moon», som er med i filmens åpningsscene.

«Hun er veldig, veldig talentfull. Hun sa hun kunne gjøre det, så da spilte hun den inn, og jeg lot henne gjøre sin greie,» sier Holmes, som selv har skrevet, regissert og spiller i filmen.

Det er ikke det første prosjektet Suri er med på. Hun sang nemlig også i den forrige filmen moren var med å lage, Rare Objects fra i fjor høst. Filmen er et periodedrama og bassert på en bestselger av Katleen Tessaro.

Selv om 16-åringen koser seg med å være med på mammas prosjekter, er det ikke lagt til rette for at hun skal starte noen sangkarriere enda.

«Bortsett fra alt dette, er hun en 16 år gammel jente som går på high school», ler Holmes.

Mer tid med datteren

Ifølge henne selv har hun og datteren et spesielt bånd til sangen Blue Moon. Holmes var delvis inspirert til å skrive Alone Together på grunn av Diane Keaton-komedien «Baby Boom» fra 1987. Keaton synger sangen i en film fra 2014. Og Keaten møtte Suri da hun var bare ett år. Så Holmes føler med dette at dette er en fullendt sirkel.

MOR OG DATTER: Katie Holmes og Suri Cruise sammen under Tribeca Film festival i New York i 2021. FOTO: NTB.
MOR OG DATTER: Katie Holmes og Suri Cruise sammen under Tribeca Film festival i New York i 2021. FOTO: NTB. Vis mer

I november 2020 skrev Katie Holmes en sak for Vouge Australias novemberutgave om hvordan pandemien, som er bakteppet for handlingen i Alone Together, gav henne mer tid sammen med datteren.

Hobbyer som sying, maling og skriving ble noe nytt å kose seg med. Å leve i øyeblikket uten å jage etter resultater, men heller bare nyte den naturlige rytmen mellom mor og datter var den mest verdifulle gaven.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer