Katie Holmes hylles for å vise frem strekkmerkene

Skuespillerinnen delte uretusjert bilde på Instagram.

FÅR SKRYT: Kommentarfeltet på Instagram-kontoen til skuespiller Katie Holmes er fylt til randen av støtte og skryt. FOTO: Scanpix
FÅR SKRYT: Kommentarfeltet på Instagram-kontoen til skuespiller Katie Holmes er fylt til randen av støtte og skryt. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

I takt med den økende populariteten til sosiale medier som Instagram, har det vokst frem en ukultur blant både store stjerner og «kvinnen i gata»; nemlig retusjering.

Det er en kjent sak at berømte fjes som Kim Kardashian og Lindsay Lohan deler manipulerte bilder over en lav sko (her kan du se syv av kjendisenes verste Photoshop-tabber). Med enkle verktøy og apper som FaceTune, er tross alt veien til et flunkende nytt utseende kortere enn noensinne.

Heldigvis ser man nå at den elleville bilderetusjeringen – smalere midje, høyere kinnben, større rumpe – har skapt en motreaksjon.

Stadig flere velger å vise frem sitt uretusjerte, uperfekt perfekte jeg på Instagram.

Nylig ble «Sex and the City»-stjernen Sarah Jessica Parker skrytt opp i skyene da hun poserte sminkefri, mens modell Ashley Graham ble hyllet for å dele bilder av gravidkroppen. I fjor haglet det inn positiv respons da sminkemerket MAC valgte å ikke fjerne (helt normal) hårvekst på kampanjebildene sine.

Nylig skrev også KK om Carina og Cecilia som laget sin fotoserie, uten retusjering eller fancy lyssetting, for å kjempe mot urealistiske idealer.

Nå slenger også skuespiller Katie Holmes seg på den naturlige trenden – og fansen elsker det!

LES OGSÅ: Marie (25) viste hvor enkelt det er å retusjere seg til ny kropp – på tre minutter

Denne uken delte Holmes «behind the scenes»-bilder fra en fotoseanse med australske Vogue.

Her strålte 40-åringen i en sort blazer og en bukse i det som ser ut til å være silkestoff. Likevel var det ikke det råflotte antrekket som fanget fansens oppmerksomhet.

I stedet var det Holmes' strekkmerker på magen, som er synlig på et av bildene.

(Se bildet i Instagram-karusellen under.)

«Så kult! Jeg elsker at du viser litt av kriger-merkene dine fra graviditeten. You go, girl!», skriver brukeren @jenfletch. «Jeg elsker hvor naturlig du er når det gjelder kropp. Du er ikke redd for å vise deg frem akkurat som du er», legger @iriagalvan til.

Også «King Kong»-skuespiller Naomi Watts la igjen en hyggelig kommentar til venninnen og kalte henne «helt nydelig».

Vi kunne ikke vært mer enige mer samtlige – og vi elsker at Holmes slår et slag for å legge retusjeringskulturen på hylla!

LES OGSÅ: Trenger du en selvtillitsboost? Her er 7 Instagram-kontoer du bør følge

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer