Katie Holmes hylles for å vise frem strekkmerkene

Skuespillerinnen delte uretusjert bilde på Instagram.

FÅR SKRYT: Kommentarfeltet på Instagram-kontoen til skuespiller Katie Holmes er fylt til randen av støtte og skryt. FOTO: Scanpix
FÅR SKRYT: Kommentarfeltet på Instagram-kontoen til skuespiller Katie Holmes er fylt til randen av støtte og skryt. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

I takt med den økende populariteten til sosiale medier som Instagram, har det vokst frem en ukultur blant både store stjerner og «kvinnen i gata»; nemlig retusjering.Det er en kjent sak at berømte fjes som Kim Kardashian og Lindsay Lohan deler manipulerte bilder over en lav sko (her kan du se syv av kjendisenes verste Photoshop-tabber). Med enkle verktøy og apper som FaceTune, er tross alt veien til et flunkende nytt utseende kortere enn noensinne. Heldigvis ser man nå at den elleville bilderetusjeringen – smalere midje, høyere kinnben, større rumpe – har skapt en motreaksjon.Stadig flere velger å vise frem sitt uretusjerte, uperfekt perfekte jeg på Instagram.Nylig ble «Sex and the City»-stjernen Sarah Jessica Parker skrytt opp i skyene da hun poserte sminkefri, mens modell Ashley Graham ble hyllet for å dele bilder av gravidkroppen. I fjor haglet det inn positiv respons da sminkemerket MAC valgte å ikke fjerne (helt normal) hårvekst på kampanjebildene sine.Nylig skrev også KK om Carina og Cecilia som laget sin fotoserie, uten retusjering eller fancy lyssetting, for å kjempe mot urealistiske idealer.Nå slenger også skuespiller Katie Holmes seg på den naturlige trenden – og fansen elsker det!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer