Gledelig gjensyn

Katten Brandy gjenforent med eieren etter 15 år

­­– Jeg begynte å gråte over alle årene jeg hadde mistet med henne, sier Charles.

GJENFORENT: Brandy trygt tilbake i armene til eieren sin Charles, etter femten år. FOTO: Los Angeles County Department of Animal Care and Control/AP/NTB
GJENFORENT: Brandy trygt tilbake i armene til eieren sin Charles, etter femten år. FOTO: Los Angeles County Department of Animal Care and Control/AP/NTB Vis mer
Publisert

Noen forhold er kanskje ment til å vare livet ut, til tross for store humper i veien. Da maskiningeniøren Charles i Los Angeles adopterte en kattungen i 2005, samme år som Sverre Magnus ble født og Wig Wam representerte Norge i Grand Prix i Wien, var det for å ta vare på henne livet ut. Det forteller Charles i et intervju med AP, sitert videre av NBC.

Den brunspettete kattungen var to måneder gammel, og skulle nå få et nytt hjem hos Charles. Katten lød navnet Brandy, kanskje på grunn av den konjakkfargede pelsen, og ble en kjærkommen venn for Charles hjemme i San Fernando Valley i Los Angeles.

Forsvant fra hagen

Men bare noen måneder etter at Brandy flyttet inn hos Charles forsvant katten. Charles forteller til AP at Brandy gikk ut i bakhagen en ettermiddag, og da det led mot kveld og han gikk for å hente henne inn, var hun som sunket i jorden.

De nærmeste dagene kjørte Charles rundt til ulike hjelpesenter for dyr for å spørre etter katten sin, og han hengte opp etterlysningsplakater. Men ingen hadde sett Brandy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer