Hylles:

Katy Perry delte ærlig bilde etter fødselen

Sangstjernens rød løper-antrekk ble i år en amme-bh og truse.

NYBAKTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk nylig sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom fikk nylig sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til mandag, 31. august, ble verdens største artister hyllet gjennom prisutdelingen MTV Video Music Awards. Selv om årets prisutdeling ikke ble lik som de tidligere, hadde flere stjerner satt av tid til å både fremføre låtene sine og selvfølgelig se hvem som stakk av med de gjeve prisene.

Både Miley Cyrus og Lady Gaga stelte i stand litt av noen show, mens andre valgte å se på det hele hjemme i sin egen stue.

Blant dem finner vi den nybakte moren Katy Perry. Hun og forloveden Orlando Bloom ble nettopp foreldre til sitt første barn sammen: Daisy Dove Bloom.

Katy Perry delte ærlig bilde etter fødselen

Hylles for bilde

Perry avslørte graviditeten sin i mars under en live-sending på Instagram. I tillegg fikk vi se et glimt av den voksende magen da hun slapp musikkvideoen til «Never Worn White» like etter at hun avslørte den gledelige nyheten.

I slutten av august kom lille Daisy til verden. Det var ingen som forventet at den nybakte moren skulle være å se på den røde løperen med en gang, men Katy tar gjerne til sosiale medier for å vise at hun er med de andre artistene «in spirit»!

Katy Perry delte ærlig bilde etter fødselen

Hun la nemlig ut et bilde på sin Instagram-story i natt iført BH og truse, og tuller med at dette er årets antrekk til MTV Video Music Awards. Vanligvis ser vi artisten i de mest ekstravagante antrekk, men det er fullt forståelig at det er andre ting som prioriteres i disse dager!

Det er jo tross alt bare en liten uke siden datteren deres kom til verden. Det er også deilig å se at Katy Perry deler et ærlig bilde av hvordan kroppen ser ut etter fødsel! Flere utenlandske medier har plukket opp bildet hennes på Instagram og hyller henne for åpenheten.

Metro takker henne blant annet for å være med på å normalisere en «etter fødsel-kropp».

«Du vet, den kroppen bygde og fødte en baby», skriver nettavisen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer