Stjerneparet blir foreldre!

Katy Perry er gravid

Orlando Bloom og Katy Perry venter sitt første barn sammen.

VENTER SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre! FOTO: NTB Scanpix
VENTER SITT FØRSTE BARN SAMMEN: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Orlando Bloom (43) og Katy Perry har vært sammen siden 2016. Tre år etter bruddet med supermodell Miranda Kerr (36), fant «Pirates of the Caribbean»-skuespiller Bloom lykken med artisten Katy Perry (35).

Fra sitt tidligere forhold har Bloom sønnen Flynn (9), men nå skal 43-åringen bli tobarnsfar!

I en live-sending på Instagram avslører nemlig kjæresten Katy Perry at hun er gravid. Dette er artistens første barn. Se videoen under. Perry deler den gledelige nyheten fra 5:55.

Like etter avsløringen la hun også ut en musikkvideo som heter «Never Worn White». På Valentine's Day i 2019 ble det kjent at Bloom og Perry hadde forlovet seg.

Se dette innlegget på Instagram

full bloom

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

I den nye låta synger artisten at hun aldri har hatt på seg en brudekjole før og at hun ønsker å gjøre det riktig. «Jeg ønsker virkelig å prøve med deg. Jeg ønsker virkelig å si I Do

Mot slutten av videoen får vi også se den voksende magen til 35-åringen. Musikkvideoen har bare vært ute i noen timer, og allerede har det kommet inn tusenvis av gratulasjoner.

Ikke bare i kommentarfeltet på YouTube, men også på Twitter og på Instagram. Flere av Perry kjendisvenner har lagt igjen en hyggelig kommentar på sistnevnte plattform.

Sangkonkurransen American Idol har lagt igjen en rekke emojier med hjerter i øynene og gratulerer de vordende foreldrene, mens Moschino-designer Jeremy Scott la igjen følgende kommentar: «MY BABYS HAVING A BABY.»

Justin Bieber-manager har også lagt igjen sine gratulasjoner til paret. Det samme har artisten Laci Kaye Booth: «Jeg har frysninger. GRATULERER! Du kommer til å bli den beste mammaen.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer