Keira Knightley

Keira Knightley (31) avslører å ha mistet håret på grunn av jobben

- Det gikk så langt at det bokstavelig talt falt av, sier Knightley.

KEIRA KNIGHTLEY MISTET HÅRET: Den britiske skuespillerinnen ofrer det meste for jobben, og en periode gikk det hardt ut over håret hennes. Foto: Afp
KEIRA KNIGHTLEY MISTET HÅRET: Den britiske skuespillerinnen ofrer det meste for jobben, og en periode gikk det hardt ut over håret hennes. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å legge skjul på at skuespillere ofte blir bedt om å gjøre de merkeligste ting for å kapre de største filmrollene. Alt fra nakenscener, kleine sexscener og massiv vektøkning/vektnedgang står på listen, for ikke å glemme at de ofte blir bedt om å endre på utseende sitt - og det er ikke snakk om småting.

Den britiske skuespillerinnen Keira Knightley er en av dem som har gått igjennom det meste for rollene sine. For de som har fulgt henne gjennom årene vet at hun har transformert seg til en rekke forskjellige karakterer på kort tid, men det ingen av oss visste er at hun takket være all jobbingen mistet store deler av håret.

I et intervju med InStyle avslører nemlig «Love Actually»-stjernen at den lange og varierte karrieren hennes har lagt igjen sine spor på de fyldige lokkene, som i en periode bare falt mer og mer av. Til magasinet skal hun ha sagt at hun i løpet av filmkarrieren har farget håret sitt i alle mulige farger, men at det til slutt sa stopp.

Det (fargingen) gikk så langt at håret mitt bokstavelig talt falt av hodet mitt, skal Knightley ha forklart.

Ikke så rart at håret til slutt ga etter. I bildekarusellen nederst i saken kan du se alle de forskjellige frisyrene, fargene og ikke minst nyansene Knightley har hatt i løpet av årene. I flere tilfeller har hun også byttet frem og tilbake fra helblondt til mørkebrunt på kun noen måneder - og vi vet alle prosessen bak så drastiske fargeskifter - HEFTIG BLEKING.

LES OGSÅ: - Å spille inn sexscenen var helt forferdelig!

Du lurer kanskje på hvordan i alle dager du ikke har fått med deg at den britiske skjønnheten så å si var «hårløs» en god periode. Vel, rart er det ikke, for selvsagt fikk hun profesjonell hjelp til å skjule de hårløse partiene.

- Jeg har faktisk gått med parykk de siste fem årene, noe som er det beste som har skjedd med håret mitt så langt. 

Men nå skal imidlertid parykkperioden være over. Ifølge DailyMail har stjernen fortalt at graviditeten har hjulpet på lokkene. Knightley - som fikk sitt første barn i 2015 - skal ha fått tilbake fylden og krøllene i håret etter fødselen. Noe som kan se ut å stemme. Under innspillingen av den nye filmen hennes «Collateral Beauty» tidligere i år var parykkene lagt igjen og Knightley strålte med sin naturlige hårfarge og fyldige fall. 

KEIRA KNIGHTLEYS HÅR: Den britiske skuespillerinnens hår så friskere ut enn noensinne under innspillingen av den siste filmen hennes «Collateral Beauty».
 Foto: Zuma Press
KEIRA KNIGHTLEYS HÅR: Den britiske skuespillerinnens hår så friskere ut enn noensinne under innspillingen av den siste filmen hennes «Collateral Beauty». Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Kristen Stewart snakker ut om forholdet med Robert Pattinson

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer