Kendall Jenner

Kendall Jenner-kampanje vekker harnisk på sosiale medier

Kleskjeden Mango får krass kritikk av sinte motefans.

KONTROVERSIELL: Kendall Jenners nyeste kampanje for kleskjeden Mango blir beskyldt for å være rasistisk. Foto: Skjermdump fra YouTube
KONTROVERSIELL: Kendall Jenners nyeste kampanje for kleskjeden Mango blir beskyldt for å være rasistisk. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én familie i Hollywood som ikke er fremmede for å bli beskrevet som kontroversielle, må det være Kardashian/Jenner-flokken. Den berømte gjengen skaper overskrifter dag etter dag, og både fans og såkalte «haters» hiver seg inn i debattene som garantert oppstår i medienes kommentarfelt.

Tidligere har det vært Kim Kardashian (35) som aller hyppigst har fått offentligheten til å sperre opp øynene (for eksempel er det umulig å glemme den gangen hun stilte opp på rød løper i en fullstendig gjennomsiktig kjole – gravid i åttende måned!), men det siste året har lillesøstrene Kylie Jenner (18) og Kendall Jenner (20) fått enorm oppmerksomhet.

Denne gangen er det sistnevnte som har havnet i søkelyset – av mindre hyggelige grunner. Rasismebeskyldningene hagler nemlig mot 20-åringens nyeste kampanje for kleskjeden Mango. Saken fortsetter under annonsen.

LES OGSÅ: 13 ganger Kendall Jenner så helt vilt bra ut

Kolleksjonen «Tribal Spirit» skal formodentlig være inspirert av Afrika, og ifølge amerikanske medier har Mango uttalt at ansiktet utad vil være et som «på best mulig måte definerer trenden». Nettopp dét er grunnlaget for mange av de negative tilbakemeldingene kleskjeden har fått i etterkant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer