Kendall Jenner

- Kendall Jenner ser ut som en annen person uten sminke

20-åringen gikk fra megahot babe til megahot SMINKELØS babe på et blunk.

KENDALL JENNER: Heldigvis er den 20 år gamle reality-kjendisen akkurat slik som oss - og er ikke redd for å vise det! Første juledag la hun ut et bilde av seg selv på nettsiden sin kendallj.com, ikledd norskdesignet OnePiece og helt uten sminke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump
KENDALL JENNER: Heldigvis er den 20 år gamle reality-kjendisen akkurat slik som oss - og er ikke redd for å vise det! Første juledag la hun ut et bilde av seg selv på nettsiden sin kendallj.com, ikledd norskdesignet OnePiece og helt uten sminke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 24. desember var det duket for den tradisjonsrike Kris Jenner-julefesten, som arrangeres i reality-mammaens lukusriøse villa i Hidden Hills, California, og blant gjestene var selvfølgelig døtrene Kim (35), Kourtney (36), Khloé (31), Kendall (20) og Kylie (18) - og deres respektive familier.

Som seg hør og bør for Kardashian/Jenner-klanen ble festlighetene ubønnhørlig dekket i sosiale medier, og de mørke skjønnhetene strålte i glitrende juleantrekk.

LES OGSÅ: Stjel kjendisstilen: Kim Kardashian

Khloé la blant annet ut et bilde av seg selv og halvsøstrene Kendall og Kylie på Instagram - og det er ingen tvil om at trioen var klar til fest! Paljetter, dype utringninger og sterk festsminke er noen av stikkordene som beskriver kjendis-søstrene. 

Ikledd norsk designsuksess

Det ble derfor en ekstra stor kontrast, da Kendall Jenner la ut en video av seg selv, og resten av familien, fra «christmas morning» (dagen da amerikanerne åpner julegaver), ikledd norskdesignet OnePiece, og helt uten sminke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer