Kenza (28) delte bikinibilde fem måneder etter fødselen

Så kom gravid-spørsmålene...

SLO TILBAKE: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic så seg nødt til å ta grep etter å ha lagt ut et bilde fra en solrik familieferie på Instagram. FOTO: Instagram
SLO TILBAKE: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic så seg nødt til å ta grep etter å ha lagt ut et bilde fra en solrik familieferie på Instagram. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Kenza Zouiten Subosic (28) har vært én av Sveriges mest kjente influencere i en årrekke. Hun begynte å blogge allerede i 2007, og har – i motsetning til mange andre – klart å holde koken også etter at «bloggosfæren» dalte i popularitet.

I dag kan hun skilte med nærmere to millioner følgere på Instagram og 244.000 abonnenter på YouTube.

Den svenske stjernen giftet seg med ektemannen Aleksandar Subosic (34) i 2017.

I januar i år ble det kjent at paret ventet sitt første barn. Samtidig avslørte de at dét ikke var noen selvfølge; etter å ha oppsøkt hele fire forskjellige gynekologer og fertilitetseksperter, fikk Kenza nemlig beskjed om at hun hadde svært få egg igjen – og at hun, den gang som 26-åring, var på vei inn i overgangsalderen.

Dermed var lykken komplett når hun omsider ble gravid. På naturlig vis og rett før sitt tredje IVF-forsøk (assistert befruktning, jour. anm.).

«Vi var ikke sikre på om dette ville skje med oss – men vi ga aldri opp, vi mistet aldri håpet og vi sluttet aldri å kjempe for drømmen vår. Vi gjennomlevde dårlig nyhet etter dårlige nyhet, sjokk, skuffelse, sprøyter, frykt, defekte embryoer... Smerte», skrev 28-åringne på bloggen etter å ha sluppet den gledelige nyheten.

«Nå er alt så krystallklart. Det var jo akkurat deg vi ventet på hele tiden. Elskede, lille vidunder. Mamma og pappa lengter så utrolig etter deg», fortsatte svensken.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dette gjorde de norske bloggerne før bloggsuksessen

Lille Nikola kom til verden 14. juni i år. Siden har Kenzas kontoer på sosiale medier bugnet av bilder av hjerteknuseren.

Nå er de nybakte foreldrene på sin aller første familieferie med sønnen, og i den anledning delte bloggeren et bilde av seg i solrike omgivelser ikledd bikini på Instagram.

Hun stråler som alltid, men dessverre vanket det ikke bare hyggelig respons... Kort tid etter at svensken publiserte bildet, begynte det nemlig å renne inn både kommentarer og direktemeldinger.

«Er du gravid igjen? Gratulerer.»

«Du ser virkelig gravid ut på dette bildet.»

Til slutt bestemte 28-åringen, som altså fødte for noen måneder siden, seg for slå tilbake – først humoristisk, deretter i fullt alvor. Først svarte hun at ja, hun er gravid, men «med en burrito». Så tok hun seg tid til å skrive et noe lengre, mer seriøst svar:

«Nei. Jeg ser ikke gravid ut her. Ikke i det hele tatt. Jeg ser ut som en person har har født et barn i sommer. Uansett, jeg kommer ikke til å gjemme kroppen min bare fordi visse personer ikke klarer å tenke seg om før de skriver», lød det fra toppbloggeren.

Se bildet under!

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso (24) slaktes for «sexistisk» reklame

Se dette innlegget på Instagram

👙🌴✌🏽

Et innlegg delt av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

Tidligere i november delte Kenza et åpent og ærlig blogginnlegg med sine én million ukentlige lesere: «Etter fødselen».

Her svarer hun på alt fra hva det vanskeligste med å være mamma er og hvordan det står til med underlivet, til hvem som oftest tar bleieskift.

Den svensk-marokkanske influenceren forteller også at hun og ektemannen Aleksandar har gått fra å aldri (omtrent i alle fall) krangle til å småkrangle litt hver dag – som et resultat av at man er sliten og har fått lite søvn.

I tillegg forteller hun at kroppen definitivt har gjennomgått en forandring.

«Hoftene mine og midjen min har blitt bredere, huden på magen er løs og navelen er stor. Jeg veier et par kilo mer enn før graviditeten, men det er ikke så rart med tanke på at jeg spiser usunt (søtsuget er brutalt) og trener mindre. Rumpa mi er flatere enn noensinne. Brystene mine kommer nok også til å se helt annerledes ut når jeg er ferdig å amme, for etter jeg har ammet nå, ser de ut som små erteposer. Jeg kan til og med dra ut brystvortene mine flere centimeter?!», skriver Kenza i innlegget og fortsetter:

«Men alt dét er så uviktig for meg. Det viktigste er hvordan kroppen føles, og den føles bra.»

LES OGSÅ: Sara Emilie hylgråt av sitt første strekkmerke

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer