Khloe Kardashian

Khloé Kardashian (31) avslører brennhett sextips

Den vakre realitystjernen legger ingenting i mellom i nytt intervju med radiolegene Howard Stern.

RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian (t. v.) har blitt kjent som den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: SipaUSA
RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian (t. v.) har blitt kjent som den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av de fire søskenene i den berømte Kardashian-flokken, er det ingen tvil om at Khloé Kardashian (31) er den mest frittalende. I familiens populære realityserie, «Keeping Up With The Kardashians», har vi gang på gang sett blondinen sjokkere med sine uttalelser som – på godt norsk – kommer rett fra levra.

Da hun nylig gjestet radioprogrammet The Howard Stern Show, svarte hun på vertens intime spørsmål i kjent stil; uten filter.

RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian har blitt kjent for å være den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: Ap
RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian har blitt kjent for å være den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: Ap Vis mer

Duoen diskuterte blant annet Khloés tidligere ektemanns utroskap, hennes nye kropp og Caitlyn Jenners mye omtalte kjønnsskifte.

Likevel er det én del av samtalen som har sikret seg brorparten av oppmerksomheten i amerikanske medier. TV-personligheten tok nemlig for seg et tema man sjelden hører kjendisene (eller oss vanlig dødelige, for den saks skyld...) snakke høyt om; oralsex.

– Hemmeligheten bak fantastisk oralsex er spytt, spytt, spytt. Å bruke hendene samtidig er også fint, men spytt er trikset. Hvis du ikke klarer å produsere mye spytt, så prøv å drikke mye vann, sa 31-åringen lattermildt på lufta.

LES OGSÅ: Synes du oralsex er ekkelt?

Dette sier sex-eksperten

Maria K. Ebbestad, som er sex-ekspert og presseansvarlig i Kondomeriet, bedyrer at det aller viktigste når det kommer til oralsex er at du ikke skal gi det dersom du føler deg ukomfortabel med det.

– Respekter hverandres grenser og kommuniser godt, har Ebbestad tidligere sagt til KK.no. Likevel har hun, i likhet med Khloé Kardashian, flere gode tips å komme med dersom du ønsker å gi partneren din god oralsex.

– Oralsex er en stor del av manges sexliv, både å gi og å få. Det er en flott måte å bli enda mer kjent med sin partners kropp og triggerpunkter. Dersom du synes det er vanskelig å gi oralsex, anbefaler jeg deg å snakke med partneren din om det. Ikke vær redd for å spørre han om hva han liker og hvordan du skal gå fra, forteller Ebbestad.

Tipsene nedenfor kan komme til nytte dersom du ikke er helt komfortabel med oralsex.

  • Bruk masse massasjeolje, og masser ham både på bryst og penis.
  • Bruk en massasjevott, og gi ham en håndmassasje med masse glidekrem.
  • Gjør bokseren hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham.
  • Legg en varm og våt klut over penis for å få blodet hans til å pumpe.
  • Invester i en vibrerende penisring som du trer på ham først.
  • Ta et perlekjede (vel og merke uten skarpe tråder eller ståltråd), smør på masse glidemiddel, og snurr det rundt penis. Deretter ruller du det opp og ned.


LES OGSÅ: Alle andre har ikke bedre sex enn deg

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer