Khloe Kardashian

Khloé Kardashian (31) avslører brennhett sextips

Den vakre realitystjernen legger ingenting i mellom i nytt intervju med radiolegene Howard Stern.

RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian (t. v.) har blitt kjent som den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: SipaUSA
RETT FRA LEVRA: Khloé Kardashian (t. v.) har blitt kjent som den mest åpne og frittalende av de berømte Kardashian-søstrene. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av de fire søskenene i den berømte Kardashian-flokken, er det ingen tvil om at Khloé Kardashian (31) er den mest frittalende. I familiens populære realityserie, «Keeping Up With The Kardashians», har vi gang på gang sett blondinen sjokkere med sine uttalelser som – på godt norsk – kommer rett fra levra.

Da hun nylig gjestet radioprogrammet The Howard Stern Show, svarte hun på vertens intime spørsmål i kjent stil; uten filter.

Duoen diskuterte blant annet Khloés tidligere ektemanns utroskap, hennes nye kropp og Caitlyn Jenners mye omtalte kjønnsskifte.

Likevel er det én del av samtalen som har sikret seg brorparten av oppmerksomheten i amerikanske medier. TV-personligheten tok nemlig for seg et tema man sjelden hører kjendisene (eller oss vanlig dødelige, for den saks skyld...) snakke høyt om; oralsex.

– Hemmeligheten bak fantastisk oralsex er spytt, spytt, spytt. Å bruke hendene samtidig er også fint, men spytt er trikset. Hvis du ikke klarer å produsere mye spytt, så prøv å drikke mye vann, sa 31-åringen lattermildt på lufta.

LES OGSÅ: Synes du oralsex er ekkelt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.