Khloé Kardashian

Khloé venter nytt barn med utro av-og-på-kjæreste

Reaksjonene lar ikke vente på seg etter den overraskende gravidnyheten.

KHLOÉ KARDASHIAN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotografert med datteren True i forbindelse med en farsdagsfeiring i Calabasas 18. juni. FOTO: NTB
KHLOÉ KARDASHIAN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotografert med datteren True i forbindelse med en farsdagsfeiring i Calabasas 18. juni. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere amerikanske medier hevder at reality-stjernen Khloé Kardashian (38) venter barn nummer to med av-og-på-kjæresten Tristian Thompson (31).

Blant dem det kontroversielle kjendisnettstedet TMZ og nettstedet E!News.

«Vi kan bekrefte at True skal få et søsken, som ble unnfanget i november. Khloé er utrolig takknemlig for den ekstraordinære surrogaten som har vært en en vakker velsignelse. Vi ønsker å be om forståelse for privatlivets fred, slik at Khloé kan fokusere på familien», står det i en uttalelse gjengitt av sistnevnte nettsted.

CO-PARENTING: Khloe Kardashian og Tristan Thompson med datteren True høsten 2021. Noen måneder senere skal det bli kjent at han har vært utro og fått en sønn med en annen kvinne. FOTO: NTB
CO-PARENTING: Khloe Kardashian og Tristan Thompson med datteren True høsten 2021. Noen måneder senere skal det bli kjent at han har vært utro og fått en sønn med en annen kvinne. FOTO: NTB Vis mer

Fødselen er forventet å være rett rundt hjørnet, og babyen kommer altså til verden via surrogati. Fra før har Khloe og Tristian den biologiske datteren True (4). I tillegg har han sønnen Prince (5) fra et tidligere forhold.

Babynyheten har fått flere til å reagere.

Ble pappa etter utroskap i desember

For senest i desember ble det kjent at den kanadisk-amerikanske basketballspilleren hadde gjort en annen kvinne, Maralee Nichols, gravid. Tristian har erkjent farskapet overfor den lille gutten Theo.

Og det var ikke første gang han hadde vært utro mot realitybaben Khloé, siden de to fant lykken høsten 2016.

Bare dager før datteren True kom til verden i april 2018, sirkulerte en video av Tristian som klinte med en annen kvinne. Men Khloé nektet å la utroryktene ødelegge den nye kjernefamilien.

Ifølge E!News påpekte en fan på Twitter at det var uhørt at Khloé tilga den utro basketballspilleren, men da tok den nybakte mammaen bladet fra munn.

«Du har ingen kunnskap om hva som foregår i vårt hjem, eller hvor enormt mye krefter det tar å sameksistere. Jeg er stolt av styrken min», skrev hun tilbake til brukeren på Twitter.

Utro med lillesøsterens venninne

10 måneder etter fødselen svirret ryktene på ny, denne gangen om at Tristian hadde vært utro med lillesøster Kylie Jenners (24) bestevenninne Jordyn Woods (24). Forholdet tok midlertidig slutt, før de fant tilbake til hverandre høsten 2020.

TURBULENT: Khloe Kardashian og Tristan Thompson fotografert i 2019. De har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen i 2016. FOTO: NTB
TURBULENT: Khloe Kardashian og Tristan Thompson fotografert i 2019. De har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen i 2016. FOTO: NTB Vis mer

De har vært åpne om IVF-behandlingen i TV-serien The Kardashians.

Babyen skal ha bli unnfanget før utroskapnyheten som resulterte i sønnen Theo ble kjent.

Etter at surrogatinyheten ble kjent i midten av juli har flere fans på nytt reagert på vegne av den 38 år gamle reality-stjernen Khloé.

Det er mange som påpeker at den vordende moren fortjener mer enn det Tristian kan gi henne:

FOTO: Skjermdump Instagram / E!News
FOTO: Skjermdump Instagram / E!News Vis mer

Paret ble sist fotografert offentlig sammen 18. juni, med datteren True, i forbindelse med en før-farsdagsfest arrangert av Khloés mor Kris Jenner (66) på en eksklusiv restaurant i Los Angeles.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer