KARDASHIANS-BAKDELEN: Khloe er godt på vei til å ta over storesøster Kim sin trone med sin supertrente bak!
KARDASHIANS-BAKDELEN: Khloe er godt på vei til å ta over storesøster Kim sin trone med sin supertrente bak! Vis mer

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian i ferd med å ta over «rumpetronen»

For den rumpa der kommer ikke av seg selv!

Publisert

Når du tenker på formfulle rumper, hvem tenker du på da? Ikke det at vi tenker på andres rumper så ofte altså, men det er umulig å ikke tenke på Kim Kardashian, Beyonsé og J-Lo når det snakkes om rumper. Helt ærlig, hvem vil vel ikke vite hemmeligheten bak disse veldreide bakendene, som flere ganger har blitt kåret verdens mest sexy?

MEN vi sier bare en ting: Pass opp jenter, Khloe kommer! 

VERDENS MEST OMTALTE BAKDEL? Kim Kardashian har lenge vært kjent for sin formfulle stuss.
VERDENS MEST OMTALTE BAKDEL? Kim Kardashian har lenge vært kjent for sin formfulle stuss. Vis mer

LES OGSÅ: Trening som former rumpa til perfeksjon!

For sjekk den rumpa! Det har alltid vært Kim som har fått mest oppmerksomhet rundt bakdelen sin i Kardashian-flokken, men nå ser det jammen meg ut til at lillesøster Khloe Kardashian (31) har store planer om å ta over tronen.

Natt til onsdag viste hun frem den nye, veltrente stussen sin (som minner mistenkelig om Kims) i en oransje bandasjekjole under lanseringen av den London-baserte retaileren House of CB, sammen med lillesøsteren Kylie Jenner.

LES OGSÅ: 10 ganger The kardashians så ut som en egen motehær

KARDASHIAN-RUMPEN: Khloe viste den verdenskjente familie-rumpen på lanseringen av CB Flagship Store i LA.  Foto: Broadimage
KARDASHIAN-RUMPEN: Khloe viste den verdenskjente familie-rumpen på lanseringen av CB Flagship Store i LA. Foto: Broadimage Vis mer

Tidligere har Khloe blitt angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashianfamilien, til tross for at hun var langt fra overvektig. De senere årene har hun imidlertid satt av ekstra mye tid til kropp og trening, og resultatene er verdt å skryte av. «Strong is the new sexy» beskriver det hun har oppnådd; definerte muskler, men fortsatt fyldige, kvinnelige former, og vi elsker det!

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

Både hun og søsteren Kim trener med den Beverly Hills-baserte treneren, Gunnar Peterson, som er ekspert på styrke- og kondisjonstrening. Til Woman's Health Magazine uttalte Peterson at han og Khloe fokuserer på styrke når de trener. Og det er sikkert og visst, denne jenta er ikke redd for å løfte!

Gym work!!! #Fitness

Et bilde publisert av Khloé (@khloekardashian)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer