Khloe Kardashian

Khloe Kardashian i ferd med å ta over «rumpetronen»

For den rumpa der kommer ikke av seg selv!

KARDASHIANS-BAKDELEN: Khloe er godt på vei til å ta over storesøster Kim sin trone med sin supertrente bak!
KARDASHIANS-BAKDELEN: Khloe er godt på vei til å ta over storesøster Kim sin trone med sin supertrente bak! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du tenker på formfulle rumper, hvem tenker du på da? Ikke det at vi tenker på andres rumper så ofte altså, men det er umulig å ikke tenke på Kim Kardashian, Beyonsé og J-Lo når det snakkes om rumper. Helt ærlig, hvem vil vel ikke vite hemmeligheten bak disse veldreide bakendene, som flere ganger har blitt kåret verdens mest sexy?

MEN vi sier bare en ting: Pass opp jenter, Khloe kommer! 

LES OGSÅ: Trening som former rumpa til perfeksjon!

For sjekk den rumpa! Det har alltid vært Kim som har fått mest oppmerksomhet rundt bakdelen sin i Kardashian-flokken, men nå ser det jammen meg ut til at lillesøster Khloe Kardashian (31) har store planer om å ta over tronen.

Natt til onsdag viste hun frem den nye, veltrente stussen sin (som minner mistenkelig om Kims) i en oransje bandasjekjole under lanseringen av den London-baserte retaileren House of CB, sammen med lillesøsteren Kylie Jenner.

LES OGSÅ: 10 ganger The kardashians så ut som en egen motehær

Tidligere har Khloe blitt angrepet i sosiale medier for å være «the fat one» i Kardashianfamilien, til tross for at hun var langt fra overvektig. De senere årene har hun imidlertid satt av ekstra mye tid til kropp og trening, og resultatene er verdt å skryte av. «Strong is the new sexy» beskriver det hun har oppnådd; definerte muskler, men fortsatt fyldige, kvinnelige former, og vi elsker det!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer