Babylykke!

Kilder: Joe Jonas og Sophie Turner venter sitt første barn

Nyheten spres i medier over hele verden, men paret har ennå ikke bekreftet nyheten.

JOE JONAS OG SOPHIE TURNER: Stjerneparet giftet seg i 2019 og nå sies det at de venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
JOE JONAS OG SOPHIE TURNER: Stjerneparet giftet seg i 2019 og nå sies det at de venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Joe Jonas og Sophie Turner skal visstnok vente sitt første barn. Ifølge Just Jared skal flere kilder ha bekreftet de gledelige nyhetene overfor nettsiden.

- Paret holder nyheten hemmelig, men familie og venner er kjempeglade på deres vegne, skal en kilde ha sagt til nettstedet. En annen kilde skal også ha sagt at Sophie Turner skal ha tenkt ekstra mye på valg av antrekk den siste tiden.

IKKE BEKREFTET: Hverken Joe Jonas eller Sophie Turner har bekreftet nyheten om at de venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
IKKE BEKREFTET: Hverken Joe Jonas eller Sophie Turner har bekreftet nyheten om at de venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten kommer under ett år etter at stjerneparet giftet seg i Las Vegas! Bryllupet skapte overskrifter verden over - spesielt fordi DJ-en Diplo filmet og delte med hele verden.

Senere gjestet Sophie Turner «The Graham Norton Show» hvor hun forteller talkshow-verten at det absolutt ikke var planlagt. Her kommer det også frem at Jonas og Turner kom til å ha en mer formell vielse og fest ved et senere tidspunkt.

Nygift

Og fest ble det! Jonas og Turner giftet seg i et storslått bryllup i Frankrike før de to reiste avgårde på bryllupsreise til Maldivene.

Joe Jonas utgjør en tredjedel av bandet Jonas Brothers. Sammen med brødrene Nick og Kevin topper de listene verden over med låter som Sucker og «What A Man Gotta Do». I sistnevnte låt er kjærestene til alle brødrene med i musikkvideoen laget til låta. Se video her:

Sophie Turner gjør stor suksess som skuespiller. Du har kanskje sett henne i «Game of Thrones» i rollen som «Sansa Stark» eller i filmen «Dark Phoenix»?

SANSA STARK: Sophie Turner gjorde stor suksess i rollen som Sansa Stark i Game of Thrones. Foto: NTB Scanpix
SANSA STARK: Sophie Turner gjorde stor suksess i rollen som Sansa Stark i Game of Thrones. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist vi så stjerneparet på den røde løperen sammen var kun for noen få uker siden. Da skulle Jonas opptre med brødrene på Grammy Awards, og Turner sto ved hans side på den røde løperen.

Da hadde Turner på seg et kort, svart kjørt med mange folder. Et plagg som fint kan dekke til en voksende mage! Nå venter vi bare i spenning på at paret selv - forhåpentligvis - kan bekrefte de gledelige nyhetene.

SNART FORELDRE? Gravidryktene svirrer rundt Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix
SNART FORELDRE? Gravidryktene svirrer rundt Joe Jonas og Sophie Turner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer