Sex Og Singelliv

Kim Cattrall: - Jeg gleder meg til å få dere alle til å le igjen. Krysser fingrene!

Nå kan vi kanskje få servert de klassiske Samantha Jones-historiene, bare i en litt ny innpakning.

KIM CATTRALL: Flere nettsider skriver om ryktene som har florert på internett. Det skal nemlig ha seg slik at Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i «Sex og singelliv», kan få sin egen spin-off serie på HBO. Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album
KIM CATTRALL: Flere nettsider skriver om ryktene som har florert på internett. Det skal nemlig ha seg slik at Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i «Sex og singelliv», kan få sin egen spin-off serie på HBO. Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år er det hele 18 år siden karakterene i HBO-serien «Sex and the City» Carrie Bradshaw, Charlotte York, Samantha Jones og Miranda Hobbs forandret verden med sin åpenhet rundt det én gang så tabubelagte tema «sex og samliv».

Fra 1998 til 2004 (pluss to filmer!) fulgte vi gjengen i «Sex- og singelliv» gjennom kjærlighet, brutte forlovelser, krangler, latterkuler og en jungel av merkeklær. De klarte også å sprite opp tilværelsen vår med sine mange elleville påfunn i storbymetropolen New York.

Det tok heller ikke lang tid før TV-serien om de fire bestevenninnene, virkelig tok av blant folket og TV-serien er en av de mest populære HBO-seriene. 

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag 

- Krysser fingrene! 

Og det er ingen tvil om at det er mange minneverdige øyeblikk i serien og filmene, men det de aller fleste husker best må være de elleville sex-historiene. Ingen kan vel glemme den gangen Samantha prøvde å lede en munk «inn i fristelse»? Vel, nå viser det seg at vi kan servert flere slike øyeblikk! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer