<strong>KIM CATTRALL:</strong> Flere nettsider skriver om ryktene som har florert på internett. Det skal nemlig ha seg slik at Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i «Sex og singelliv», kan få sin egen spin-off serie på HBO. Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album
KIM CATTRALL: Flere nettsider skriver om ryktene som har florert på internett. Det skal nemlig ha seg slik at Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones i «Sex og singelliv», kan få sin egen spin-off serie på HBO. Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album Vis mer

Sex Og Singelliv

Kim Cattrall: - Jeg gleder meg til å få dere alle til å le igjen. Krysser fingrene!

Nå kan vi kanskje få servert de klassiske Samantha Jones-historiene, bare i en litt ny innpakning.

Publisert
Sist oppdatert

I år er det hele 18 år siden karakterene i HBO-serien «Sex and the City» Carrie Bradshaw, Charlotte York, Samantha Jones og Miranda Hobbs forandret verden med sin åpenhet rundt det én gang så tabubelagte tema «sex og samliv».

Fra 1998 til 2004 (pluss to filmer!) fulgte vi gjengen i «Sex- og singelliv» gjennom kjærlighet, brutte forlovelser, krangler, latterkuler og en jungel av merkeklær. De klarte også å sprite opp tilværelsen vår med sine mange elleville påfunn i storbymetropolen New York.

Det tok heller ikke lang tid før TV-serien om de fire bestevenninnene, virkelig tok av blant folket og TV-serien er en av de mest populære HBO-seriene. 

LES OGSÅ: Slik ser «Sex- og singelliv»-damene ut i dag 

- Krysser fingrene! 

Og det er ingen tvil om at det er mange minneverdige øyeblikk i serien og filmene, men det de aller fleste husker best må være de elleville sex-historiene. Ingen kan vel glemme den gangen Samantha prøvde å lede en munk «inn i fristelse»? Vel, nå viser det seg at vi kan servert flere slike øyeblikk! 

Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall under premieren av «Sex and the City 2». Foto: Reuters
Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall under premieren av «Sex and the City 2». Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Avslører at de elleville sex-historiene ikke bare var oppspinn

Savner du de ville historiene og de rå replikkene til Samantha Jones, har du kanskje noe å glede deg til. Nå ryktes det nemlig at Kim Cattrall, som spiller den frittalende Samantha Jones, skal få sin egen spin-off serie. 

Da talkshow-verten Wendy Williams hadde et innslag hvor hun diskuterte ryktet, tok det nemlig ikke lang tid før «Sex og singelliv»-skuespilleren tok til Twitter for å gi ryktet et lite ekstra dytt.  

«Jeg er så utrolig smigret, og kan ikke vente til å få dere alle til å le igjen. Krysser fingrene! 

Og leser vi litt mellom linjene her, er dette en liten bekreftelse fra Cattrall om at det er noe som faktisk kan skje. Nå er det bare å følge med og krysse fingrene for at vi får en egen serie med den ikoniske Samantha Jones. Og både vi og fansen digger det! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer