Sex Og Singelliv

Kim Cattrall (59) avkrefter ryktene om ny «Sex og singelliv»-film

- Men det å si helt og fullstendig farvel til Samantha ville blitt utrolig vanskelig.

NY SEX OG SINGELLIV-FILM? Kim Cattrall (t.h.), som spilte Samantha Jones, tror dessverre ikke dette kommer til å skje igjen. Buhu! Da får vi bare kose oss med de 94 episodene og to filmene vi har fått. Foto: Mary Evans Picture
NY SEX OG SINGELLIV-FILM? Kim Cattrall (t.h.), som spilte Samantha Jones, tror dessverre ikke dette kommer til å skje igjen. Buhu! Da får vi bare kose oss med de 94 episodene og to filmene vi har fått. Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Carrie Bradshaw snurret seg inn i hjertene våre iført et rosa tyllskjørt og sko til 3000 kroner. Samantha Jones ga oss like mange latterkramper som hun ga fra seg de herligste kommentarer. Gode Charlotte York fikk damer til å tro på kjærligheten til siste slutt, mens Miranda Hobbs fant frem realisten i deg. Alle disse damene, spilt av Sarah Jessica Parker (51), Kim Cattrall (59), Kristin Davis (51) og Cynthia Nixon (50), hadde hver sin unike personlighet, og vi kunne kjenne oss igjen i så å si alt de fire fant på! Er du like stor fan som oss, må du sjekke ut denne saken: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv».

Venninnegjengen ble faktisk så populær på tv-skjermen at det ble spilt inn hele 94 episoder i den fantastiske storbyen New York. I løpet av seks år fikk ikke bare gjengen oss til å ville flytte til «The Big Apple» med én eneste gang, men det å kjøpe et par sko til 3000 kroner ble plutselig en helt ok greie å gjøre. Da DailyRecord møtte Kim Cattrall, som spilte Samantha Jones, nylig påpekte hun nemlig dette, da hun fikk spørsmålet om vi kom til å få se mer av Sex og singelliv-gjengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer