Sex Og Singelliv

Kim Cattrall (59) avkrefter ryktene om ny «Sex og singelliv»-film

- Men det å si helt og fullstendig farvel til Samantha ville blitt utrolig vanskelig.

NY SEX OG SINGELLIV-FILM? Kim Cattrall (t.h.), som spilte Samantha Jones, tror dessverre ikke dette kommer til å skje igjen. Buhu! Da får vi bare kose oss med de 94 episodene og to filmene vi har fått. Foto: Mary Evans Picture
NY SEX OG SINGELLIV-FILM? Kim Cattrall (t.h.), som spilte Samantha Jones, tror dessverre ikke dette kommer til å skje igjen. Buhu! Da får vi bare kose oss med de 94 episodene og to filmene vi har fått. Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Carrie Bradshaw snurret seg inn i hjertene våre iført et rosa tyllskjørt og sko til 3000 kroner. Samantha Jones ga oss like mange latterkramper som hun ga fra seg de herligste kommentarer. Gode Charlotte York fikk damer til å tro på kjærligheten til siste slutt, mens Miranda Hobbs fant frem realisten i deg. Alle disse damene, spilt av Sarah Jessica Parker (51), Kim Cattrall (59), Kristin Davis (51) og Cynthia Nixon (50), hadde hver sin unike personlighet, og vi kunne kjenne oss igjen i så å si alt de fire fant på! Er du like stor fan som oss, må du sjekke ut denne saken: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv».

Venninnegjengen ble faktisk så populær på tv-skjermen at det ble spilt inn hele 94 episoder i den fantastiske storbyen New York. I løpet av seks år fikk ikke bare gjengen oss til å ville flytte til «The Big Apple» med én eneste gang, men det å kjøpe et par sko til 3000 kroner ble plutselig en helt ok greie å gjøre. Da DailyRecord møtte Kim Cattrall, som spilte Samantha Jones, nylig påpekte hun nemlig dette, da hun fikk spørsmålet om vi kom til å få se mer av Sex og singelliv-gjengen.

- Jeg mener alt har forandret seg. Det å ha fire damer som snakker om shoppingturer og å bruke 3000 kroner på sko når folk sliter med å få mat på bordet? Nei, vi må skjønne at ting har forandret seg litt. Det betyr ikke at vi ikke trenger filmer og serier som dette, men det virker som om det går en litt annen vei.

Tv-serien ble nemlig så populær at det kom også kom ut to filmer, med de samme karakterene, etter at serien ble ferdig i 2004. Den siste filmen hadde premiere i 2010, og siden har vi ikke sett mye av venninnegjengen. Saken fortsetter under annonsen.

- Alle gjør sin egen greie om dagen, og jeg tror at hvis en tredje film skulle skjedd, så hadde det allerede gjort det. Og det hadde nok blitt en stor utfordring, forteller Cattrall.

Men selv om Cattrall ikke tror det blir noen film nummer tre, syns hun det er vanskelig å gi helt slipp på karakteren sin. - Det å si helt og fullstendig farvel til Samantha ville blitt utrolig vanskelig.

6. juni var det nøyaktig 18 år siden de fiktive karakterene Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda forandret verden med sin åpenhet rundt det én gang så tabubelagte tema «sex og samliv» - og ikke minst spritet de opp tilværelsen vår med sine mange elleville påfunn i storbymetropolen New York. Vi tok en ekstra liten prat med Ingeborg Heldal (43), selvutnevnt psycho SATC-fan og bloggredaktør i Aller Media, og hun hadde følgende å si om hva hun tror det er med serien som har gjort at den er blitt så populær:

- Det er nok mange ulike komponenter. Men kombinasjonen av vennskap, sex, shopping og menn er jo ganske uimotståelig. Serien er smart, har fantastisk monolog og det er er en episode om ALT!

- Fremdeles begynner jeg nesten daglig setninger med: «Det er en episode i Sex og singelliv som handler om AKKURAT det». Enten det er en fyr du dater, et kredittkort du har overtrukket, et sex-relatert problem, et par sko du egentlig ikke har råd til, men kjøpte allikevel..

Hun mener at de fleste av oss kan kjenne oss igjen i de ulike situasjonene jentene støter på underveis i serien: - Serien er så ekstremt relaterbar, selv mange år etter den ble laget. I tillegg må jeg trekke fram Patricia Fields FANTASTISKE styling, særlig av Carrie! Den er fremdeles inspirerende.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer