Julegaver:

Kim Kardashian fikk gave til 100 millioner kroner av ektemannen

Realitystjernen fikk ny (svindyr) leilighet til jul.

EKSTRAVAGANT: Realitystjernen fikk ny (svindyr) leilighet til jul. FOTO: Scanpix
EKSTRAVAGANT: Realitystjernen fikk ny (svindyr) leilighet til jul. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Julen handler selvfølgelig om langt mer enn gaver – for eksempel uvurdelig familietid, avslapping, og tilsynelatende endeløse mengder med pinnekjøtt – men det er ikke til å stikke under stol at jeg er storfornøyd med årets «fangst».

Men, mens jeg synes ny stekepanne og et par deilige tøfler under treet er finfint, får kjendisene julegaver i en litt annen prisklasse... Og et prakteksempel er årets presang fra Kanye West til kona Kim Kardashian.

Rapperen slo nemlig skikkelig på stortromma (tidenes underdrivelse, men la gå...) og kjøpte ifølge Page Six en leilighet til 14 millioner dollar til realitystjernen. Dét tilsvarer i overkant av 100 millioner norske kroner.

Ja, du leste riktig: 100 millioner!

Trebarnsmorens nye «krypinn» er en del av det luksuriøse leilighetskomplekset Faena House som ligger ved strandkanten i Miami, og er i overkant av 400 kvadratmeter stor. Kim kan boltre seg i fire soverom og på fem bad, og hun har tilgang på både privat treningssenter, basseng og spa.

Se bilde og video av leilighetskomplekset her:

LES OGSÅ: Slik ser jenta fra «Grinchen» ut i dagMed ny leiligheten til en sum som tilsvarer det en nordmann med god inntekt ville tjent i løpet av snaue 200 år, er det liten tvil om at Kim hadde en fin jul – lurer du kanskje også på hvordan andre stjerner tilbrakte høytiden?

Se under!

Heidi Klum

Det vakte oppsikt da det i mars ble kjent at modell og TV-personlighet Heidi Klum hadde funnet lykken med den 16 år yngre «Tokio Hotel»-profilen Tom Kaulitz. Duoen bekreftet offisielt forholdet da de dukket opp på rød løper sammen i mai.

– Han er det snilleste, søteste, mest omtenksomme, kjærlige mennesket jeg kjenner. Jeg føler meg så heldig. Jeg husker ikke sist jeg var så lykkelig, sa stjernen til People den gang.

Og det ser ikke ut til at følelsene mellom de to stjernene, som begge er tyske, har blitt noe mindre hete siden. Nå har de nemlig forlovet seg – og dét på selveste julaften!

«Jeg sa ja», skriver Heidi under et bilde av seg selv og sin kommende mann, med en diger ring godt synlig, på Instagram.

Kourtney Kardashian

Å dra på ferie med eksen og hans nye kjæreste høres nok ut som et mareritt for mange av oss, men Kourtney Kardashian gjorde nettopp dét – tilsynelatende helt frivillig – i jula.

Realitystjernen var nylig i Mexico med barna sine og faren deres, Scott Disick, som hun var i et forhold med i ni år før lykken tok slutt i 2015. Men det var ikke bare dem; også Scotts nye kjæreste, it-jenta Sofia Richie, var med på turen.

Eva Longoria

«Frustrerte fruer»-stjernen nøt høytiden med ektemannen José og deres seks måneder gamle sønn Santiago Enrique, og det har slett ikke manglet på dokumentasjon fra babyens første jul.

Eva har nemlig delt hele ni bilder på knappe fire dager; Santiago med nisselue, Santiago foran juletreet, Santiago med gavene sine...

LES OGSÅ: Den vesle bygda som husket at det var jul

Ryan Reynolds

Ryan Reynold, ektemannen til «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively og far til hennes to barn, ble offer for narrestreker i regi av sine berømte venner i jula.

Han dukket nemlig opp på fest i en såkalt «ugly christmas sweater» fordi skuespillerkollegaene Jake Gyllenhaal og Hugh Jackman hadde sagt at dét var temaet for kvelden – men den gang ei.

Justin Bieber og Hailey Bieber Baldwin

For det unge ekteparet ble to til tre denne julen; de har nemlig skaffet seg en valp sammen! Den lille hjerteknuseren har fått navnet Oscar, og har allerede blitt kjendis via sine nye foreldres respektive Instagram-kontoer.

Hvilken rase hjerteknuseren er, er usikkert, men ifølge Vogue er Maltese Yorkie en god gjetning.

LES OGSÅ: Derfor blir det ikke jul uten «Tre nøtter til Askepott»

Kris Jenner

Det er ingen tvil om at Kardashian-matriarken hadde hatt råd til betale noen andre for å gjøre det, men i år valgte Kris å bake julekakene selv – og vi er mektig imponert! Ifølge henne selv var hun oppe fra klokken fire på natten for å gjøre seg ekstra flid med godsakene.

Se resultatet hun delte på Instagram:

Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Artist Miley Cyrus og skuespiller Liam Hemsworth hadde en ekstra hyggelig jul i år. Ikke bare ventet kvalitetstid med familien og haugevis av god mat – stjerneparet giftet seg!

Det er ni år møttes duoen møttes da de spilte inn den filmatiserte versjonen av Nicholas Sparks' bok «The Last Song», og forfatteren var en av de første som gratulerte det nybakte ekteparet.

«Dette gjør meg så lykkelig. Gratulerer så mye, dere to», skrev Sparks under et bilde Miley la ut av seg selv og sin kjære på Twitter.

Bryllupet skal ha funnet sted i Mileys hus i delstaten Tennessee, og gullstrupen sa ja i en vakker kjole fra designer Vivienne Westwood. Ifølge Us Weekly er kreasjonen verdt i overkant av 75.000 norske kroner.

Se dette innlegget på Instagram

10 years later .....

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Barack Obama

Barack Obama brukte tiden sin på å gi tilbake i julen. Han stilte som nisse på et sykehus for barn i Washington, og – ikke overraskende – ble det mye av både latter og tårer da USAs tidligere president dukket opp.

57-åringen har også tilbrakt tid med familien, og i romjulen delte han et bilde av seg selv som kysser kona Michelle (som forøvrig kommer til Norge i april!) på kinnet med sine nesten 20 millioner følgere.

LES OGSÅ: Dette har du krav på hvis du blir syk i julen

Kardashian- og Jenner-familien

Hvert år arrangerer den profilerte gjengen en stor julefest hvor ikke bare familiemedlemmene selv er tilstede, men også flere av deres berømte venner. I år dukket blant annet hotellarving Paris Hilton (visste du at Kim Kardashian var Paris' stylist tidlig på 2000-tallet?), artist John Legend, og modell Chrissy Teigen opp.

Se både bilder og videoer fra kvelden her:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer