Kim Kardashian og Mariah Carey

Kim Kardashian og Mariah Carey i TikTok dans med døtrene

Kjendismødrene lot ikke døtrene North West og Monroe ha spotlighten lenge for seg selv.

KIM KARDASHIAN OG MARIAH CAREY: I februar 2023 spilte Kim Kardashian og datteren North West (t.v.) inn en morsom TikTok-video sammen med superstjerna Mariah Carey og hennes datter Monroe. Her et bilde fra 2022. FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN OG MARIAH CAREY: I februar 2023 spilte Kim Kardashian og datteren North West (t.v.) inn en morsom TikTok-video sammen med superstjerna Mariah Carey og hennes datter Monroe. Her et bilde fra 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Kim Kardashians (42) datter North West nylig skulle spille inn en TikTok-video sammen med venninnen Monroe, som er datteren til sangstjerna Mariah Carey (53), var det ikke lenge de to jentene fikk holde på å fred.

Mariah Careys datter Monroe (11) har vokst opp med en mor som hver jul er å høre verden over, i klassikeren «All I want for Christmas is you», udødeliggjort blant annet i filmen Love actually. Kim Kardashians datter North West (9) har selv vokst opp i medienes søkelys, med moren som hovedperson i serien Keeping up With the Kardashians, og som datter av den skandaleombruste superstjerna Kanye West.

Og da de to jentene i februar 2023 fremførte en dans til Mariahs låt «It's a Wrap» for å lage en TikTok-video, kom mødrene deres på banen og stjal showet mens de brukte hårbørster som mikrofon. Dermed var det duket for det magasinet People kaller «Den ultimate mor-datter-videoen».

Snutten ble spilt inn hjemme hos Kim Kardashian, der Mariah Carey og datteren åpenbart var på besøk. Om det var avtalt spill vites ikke, men døtrene forsøker snart å dytte mødrene ut av videoen mens alle fire ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer