Kim Kardashian og Mariah Carey

Kim Kardashian og Mariah Carey i TikTok dans med døtrene

Kjendismødrene lot ikke døtrene North West og Monroe ha spotlighten lenge for seg selv.

KIM KARDASHIAN OG MARIAH CAREY: I februar 2023 spilte Kim Kardashian og datteren North West (t.v.) inn en morsom TikTok-video sammen med superstjerna Mariah Carey og hennes datter Monroe. Her et bilde fra 2022. FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN OG MARIAH CAREY: I februar 2023 spilte Kim Kardashian og datteren North West (t.v.) inn en morsom TikTok-video sammen med superstjerna Mariah Carey og hennes datter Monroe. Her et bilde fra 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Kim Kardashians (42) datter North West nylig skulle spille inn en TikTok-video sammen med venninnen Monroe, som er datteren til sangstjerna Mariah Carey (53), var det ikke lenge de to jentene fikk holde på å fred.

Mariah Careys datter Monroe (11) har vokst opp med en mor som hver jul er å høre verden over, i klassikeren «All I want for Christmas is you», udødeliggjort blant annet i filmen Love actually. Kim Kardashians datter North West (9) har selv vokst opp i medienes søkelys, med moren som hovedperson i serien Keeping up With the Kardashians, og som datter av den skandaleombruste superstjerna Kanye West.

Og da de to jentene i februar 2023 fremførte en dans til Mariahs låt «It's a Wrap» for å lage en TikTok-video, kom mødrene deres på banen og stjal showet mens de brukte hårbørster som mikrofon. Dermed var det duket for det magasinet People kaller «Den ultimate mor-datter-videoen».

Snutten ble spilt inn hjemme hos Kim Kardashian, der Mariah Carey og datteren åpenbart var på besøk. Om det var avtalt spill vites ikke, men døtrene forsøker snart å dytte mødrene ut av videoen mens alle fire ler.

Kim la ut videoen, med teksten: «It's a wrap. But never for us», med hentydning til låttittelen, og også til at de to mødrene ikke har tenkt å gi seg med det første.

Kommentarfeltet har flommet over av folk med hakeslepp, som ikke kan fatte at superstjerna Mariah Carey virkelig har besøkt Kim, og er over seg at de faktisk opptrer sammen i videoen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer