ORIGINALEN: Her poserer Kim Kardashian i en av sine utallige selfies, men det kunne like gjerne vært «tvillingen» Sonia Ali. FOTO: Instagram
ORIGINALEN: Her poserer Kim Kardashian i en av sine utallige selfies, men det kunne like gjerne vært «tvillingen» Sonia Ali. FOTO: Instagram Vis mer

Kim Kardashians dobbeltgjenger er helt lik stjernen

Vi klarer så vidt å skille dem…

Publisert

Hvordan vet man egentlig at man har oppnådd skikkelig stjernestatus i Hollywood? Kanskje er det idet man bikker et visst antall følgere på sosiale medier, idet man ikke lenger får gå i fred fra paparazzi på gata, idet man må ansatte livvakter...

Stjernestatus kan nok utmåles på flere måter, men et ganske vanntett bevis på at man har klart seg bra i bransjen, er å få egen voksfigur.

Alle de største Hollywood-profilene blir foreviget i voks – og med hver nye figur, følger det ofte med en entusiastisk Instagram-melding fra den aktuelle kjendisen, hvor han eller hun lovpriser sin nye «tvilling».

Men det er ikke bare på museer som Madam Tussads at man kan se kjendis-kopier. Flere stjerner har nemlig dobbeltgjengere som ikke er laget av voks.

Dét gjelder blant annet Kim Kardashian.

LES OGSÅ: 6 kjendisdøtre som er prikk like sine berømte mødre

TO DRÅPER VANN: Kim Kardashian til venstre, Sonia Ali til høyre. FOTO: Instagram
TO DRÅPER VANN: Kim Kardashian til venstre, Sonia Ali til høyre. FOTO: Instagram Vis mer

Makeup-artisten Sonia Ali har fått enorm oppmerksomhet for sin slående likhet til Kim Kardashian.

Sammen med storesøsteren Fyza, som forøvrig også er sminkør og kan forveksles med en kjendis – nemlig Kylie Jenner – har hun bygget opp en solid følgerskare på Instagram. I skrivende stund er det snakk om én million mennesker.

De Dubai-baserte søstrene har tidligere snakket med nettstedet Refinery29 om hvordan det er å bli sammenlignet med realitystjernene:

– Mange kaller oss «Kardashian-wannabes», men vi har alltid sett ut som vi gjør nå. Vi ble til og med kontaktet av Kardashian-familien flere ganger i forbindelse med en dobbeltgjenger-episode i realityserien deres, men vi sa nei, sa Fyza den gang.

– I Midtøsten har alle kvinnene «Kardashian-looken». Ingen her reagerer når de ser oss, for alle her har mørk hud, mørke øyenbryn, brune øyne... Alle har likhetstrekk med Kardashian-søstrene. Bestemoren min så ut som Kim før Kim så ut som Kim!, la lillesøster Sonia til.

Se noen av de mest oppsiktsvekkende bildene av Sonia under. Klarer du å skille henne fra Kim?

LES OGSÅ: 9 forferdelige voksfigurer av kjendiser (vi ler oss ihjel!)Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer