Kim Kardashians dobbeltgjenger er helt lik stjernen

Vi klarer så vidt å skille dem…

ORIGINALEN: Her poserer Kim Kardashian i en av sine utallige selfies, men det kunne like gjerne vært «tvillingen» Sonia Ali. FOTO: Instagram
ORIGINALEN: Her poserer Kim Kardashian i en av sine utallige selfies, men det kunne like gjerne vært «tvillingen» Sonia Ali. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Hvordan vet man egentlig at man har oppnådd skikkelig stjernestatus i Hollywood? Kanskje er det idet man bikker et visst antall følgere på sosiale medier, idet man ikke lenger får gå i fred fra paparazzi på gata, idet man må ansatte livvakter...

Stjernestatus kan nok utmåles på flere måter, men et ganske vanntett bevis på at man har klart seg bra i bransjen, er å få egen voksfigur.

Alle de største Hollywood-profilene blir foreviget i voks – og med hver nye figur, følger det ofte med en entusiastisk Instagram-melding fra den aktuelle kjendisen, hvor han eller hun lovpriser sin nye «tvilling».

Men det er ikke bare på museer som Madam Tussads at man kan se kjendis-kopier. Flere stjerner har nemlig dobbeltgjengere som ikke er laget av voks.

Dét gjelder blant annet Kim Kardashian.

LES OGSÅ: 6 kjendisdøtre som er prikk like sine berømte mødre

TO DRÅPER VANN: Kim Kardashian til venstre, Sonia Ali til høyre. FOTO: Instagram
TO DRÅPER VANN: Kim Kardashian til venstre, Sonia Ali til høyre. FOTO: Instagram Vis mer

Makeup-artisten Sonia Ali har fått enorm oppmerksomhet for sin slående likhet til Kim Kardashian.

Sammen med storesøsteren Fyza, som forøvrig også er sminkør og kan forveksles med en kjendis – nemlig Kylie Jenner – har hun bygget opp en solid følgerskare på Instagram. I skrivende stund er det snakk om én million mennesker.

De Dubai-baserte søstrene har tidligere snakket med nettstedet Refinery29 om hvordan det er å bli sammenlignet med realitystjernene:

– Mange kaller oss «Kardashian-wannabes», men vi har alltid sett ut som vi gjør nå. Vi ble til og med kontaktet av Kardashian-familien flere ganger i forbindelse med en dobbeltgjenger-episode i realityserien deres, men vi sa nei, sa Fyza den gang.

– I Midtøsten har alle kvinnene «Kardashian-looken». Ingen her reagerer når de ser oss, for alle her har mørk hud, mørke øyenbryn, brune øyne... Alle har likhetstrekk med Kardashian-søstrene. Bestemoren min så ut som Kim før Kim så ut som Kim!, la lillesøster Sonia til.

Se noen av de mest oppsiktsvekkende bildene av Sonia under. Klarer du å skille henne fra Kim?

LES OGSÅ: 9 forferdelige voksfigurer av kjendiser (vi ler oss ihjel!)Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer