John Legend

Kjærlighetssangen «alle» elsker

Ifølge statistikken er det ikke usannsynlig at du selv kommer til å spille den på Valentinsdagen ...

VERDENS MEST ROMANTISKE MANN: John Legend er mannen for de store kjærlighetssangene. Den aller mest populære låta er den han i sin tid skrev til kona Chrissy. Foto: NTB Scanpix/ Genesis Motor
VERDENS MEST ROMANTISKE MANN: John Legend er mannen for de store kjærlighetssangene. Den aller mest populære låta er den han i sin tid skrev til kona Chrissy. Foto: NTB Scanpix/ Genesis Motor Vis mer
Publisert

Kjærlighetsballader som du kan høre om og om igjen, gjerne mens du selv trøkker til med hårbørsten som mikrofon - finnes det noe mer cheezy og deilig?

Tall fra musikkstrømmetjenesten Spotify vitner om at mange av oss blir ekstra amorøse, og derfor velger å høre på pompøse kjærlighetslåter på selve Valentinsdagen 14.februar. Og den låta Spotify har funnet ut er den aller mest populære, er den nydelige «All of Me» fra John Legends album «Love in The Future» (2013) som han dedikerte til kona Chrissy Teigen.

I en pressemelding fra selskapet fastslås det at Legends «All of me» har mer enn 1.1 milliarder avspillinger på Spotify, og nå ligger på toppen over avspilte kjærlighetslåter – akkurat i tide til Valentinsdagen.

- Suksessen til fortsetter å forbløffe og inspirere meg, sier Legend til Spotify-bloggen For The Record.

KONGEN AV KJÆRLIGHET: John og kona Chrissy gløder på Oscar-festen til Vanity Fair i år. Foto: NTB Scanpix
KONGEN AV KJÆRLIGHET: John og kona Chrissy gløder på Oscar-festen til Vanity Fair i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg føler meg beæret over at vi har skapt noe som har betydd så mye, for så mange mennesker. Jeg skrev denne sangen for å uttrykke hva jeg følte for kvinnen jeg elsker, da vi var vi var i ferd med å forplikte oss til resten av livet sammen. Men, ofte er de beste sangene i stand til å uttrykke noe som er universelt og føles personlig for flere. Jeg er takknemlig for å vite at fans over hele verden har gjort låten til sin egen, sier Legend til bloggen.

Så hvilke kriterier ligger ligger til grunn for toppplasseringen?

«All of Me» er den låta som er lagt til flest ganger i spillelister med kjærlighetstema. Spotify-brukere har opprettet mer enn 75 millioner spillelister med ordet love i tittelen.

Låta er også den mest populære både blant kvinner og menn i spillelister med tittelen «Valentine’s Day», og får et markant oppsving på denne datoen hvert eneste år.a

Man må vel kunne si at det «går greit om dan» , med godeste Legend. Det er ikke mange måneder siden han ble kåret til verdens mest sexy mann av det amerikanske ukebladet People.

I årets begrunnelse framheves det at det slett ikke er noen «bad guy» som stikker avgårde med gjeve utmerkelsen, men tvert imot det de beskriver som «den hyggeligste fyren i Hollywood».

John og Chrissy har vært sammen siden 2010, og gift siden 2013, og har to barn sammen, Luna (2) og Miles (1). Med årene har paret blitt kjent for å gjøre godlynt narr av hverandre på sosiale medier, til stor glede for fansen.

Og hva har John og Chrissy planlagt for årets mest romantiske (i teorien i hvert fall) dag?

- Chrissy og jeg planlegger å dra en tur til Napa Valley (vindistriktet i California kjent for en rekke topprestauranter, journ. anm.) uten barna, for å besøke en av favorittrestaurantene våre, røper Legend på bloggen.

Og hvem vet - kanskje blir låta han i sin tid skrev til Chrissy spilt over anlegget som en hyllest?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer