John Legend

Kjærlighetssangen «alle» elsker

Ifølge statistikken er det ikke usannsynlig at du selv kommer til å spille den på Valentinsdagen ...

VERDENS MEST ROMANTISKE MANN: John Legend er mannen for de store kjærlighetssangene. Den aller mest populære låta er den han i sin tid skrev til kona Chrissy. Foto: NTB Scanpix/ Genesis Motor
VERDENS MEST ROMANTISKE MANN: John Legend er mannen for de store kjærlighetssangene. Den aller mest populære låta er den han i sin tid skrev til kona Chrissy. Foto: NTB Scanpix/ Genesis Motor Vis mer
Publisert

Kjærlighetsballader som du kan høre om og om igjen, gjerne mens du selv trøkker til med hårbørsten som mikrofon - finnes det noe mer cheezy og deilig?

Tall fra musikkstrømmetjenesten Spotify vitner om at mange av oss blir ekstra amorøse, og derfor velger å høre på pompøse kjærlighetslåter på selve Valentinsdagen 14.februar. Og den låta Spotify har funnet ut er den aller mest populære, er den nydelige «All of Me» fra John Legends album «Love in The Future» (2013) som han dedikerte til kona Chrissy Teigen.

I en pressemelding fra selskapet fastslås det at Legends «All of me» har mer enn 1.1 milliarder avspillinger på Spotify, og nå ligger på toppen over avspilte kjærlighetslåter – akkurat i tide til Valentinsdagen.

- Suksessen til fortsetter å forbløffe og inspirere meg, sier Legend til Spotify-bloggen For The Record.

- Jeg føler meg beæret over at vi har skapt noe som har betydd så mye, for så mange mennesker. Jeg skrev denne sangen for å uttrykke hva jeg følte for kvinnen jeg elsker, da vi var vi var i ferd med å forplikte oss til resten av livet sammen. Men, ofte er de beste sangene i stand til å uttrykke noe som er universelt og føles personlig for flere. Jeg er takknemlig for å vite at fans over hele verden har gjort låten til sin egen, sier Legend til bloggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer