Videoer går viralt

Kjeder du deg? Da bør du se disse videoene

Her snakker vi kreativitet på høyt nivå!

KREATIVE MENNESKER: Disse folka kjeder seg hvert fall ikke! Foto: Skjermdump
KREATIVE MENNESKER: Disse folka kjeder seg hvert fall ikke! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at de siste månedene har vært utenom det vanlige. For mange har det vært svært utfordrende og tøft, mens det for andre bare har handlet om at man har kjedet seg litt ekstra.

Heldigvis har mange av oss hatt noen strålende, solfylte dager den siste tiden som har gjort det hele litt bedre. Men det er jo ikke alle som har hatt slik vær, og det er heller ikke alle som har muligheten til å gå ut og nyte det. Derfor må man være litt kreative, og de har menneskene du ser under i videoene virkelig vært.

Surfer inne

Mens noen velger å se en hel serie på Netflix på en dag, tenker andre litt utenfor boksen. Mange har hobbyer som krever at man går utendørs, men siden det kan bli litt vanskelig i disse dager, må man være kreativ.

En hengekøye og en hårføner skulle vise seg å bli løsningen for surferen Yasemin Özer. Se hvordan hun fikk trent på lidenskapen sin uten vann under brettet her:

Kreativ mor

Kreativitet kan både være smart og morsomt. I dette tilfellet ble det veldig gøy. Ta en titt på disse snuttene av en mor som absolutt ikke kjeder seg. Det gjør nok heller ikke barna hennes!

Kunstnerisk far

James Hardings sønn Elliott elsker «Toy Story»-filmene, og pappa James har lenge tenkt på å lage litt av et kunstverk på soverommet til sønnen. Dessverre har han ikke hatt tid til det omfattende arbeidet.

Men siden han og sønnen tilbringer mye tid hjemme i disse dager, bestemte han seg for å sette i gang. Se resultatet i videoen under:

Lagde klatrevegg

Akkurat som surferen du så øverst i saken, er det mange som ikke får dratt ut for å gjøre det de elsker mest. Det gjelder også for den 15 år gamle jenta du ser i videoen under. Hun bestemte seg nemlig for å lagre sin egen klatrevegg hjemme!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer