Kjendisdatteren er like vakker som sin berømte far

Og dét er nesten umulig...

MODELL: Smellvakre Iris har jobbet for blant annet Burberry og Calvin Klein – og hun er bare 18 år gammel. Fremtiden ser lys ut! FOTO: Scanpix
MODELL: Smellvakre Iris har jobbet for blant annet Burberry og Calvin Klein – og hun er bare 18 år gammel. Fremtiden ser lys ut! FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Hennes far fikk sitt store gjennombrudd i thrilleren «The Talented Mr. Ripley» i 1999. I senere år har han vært å se i «Cold Mountain», «The Aviator» og den moderne juleklassikeren «The Holiday».

I dag er han aktuell som en ung Albus Humlesnurr i «Harry Potter»-forløperen «Fantastic Beasts and Where To Find Them».

Til tider har dog skuespillerkarrieren blitt overskygget av personlige skandaler; for eksempel da han på klisjéaktig vis var utro mot forloveden Sienna Miller. Klisjéaktig fordi affæren var med – trommevirvel – barnevakten.

Vi snakker selvsagt om Jude Law!

Stjernen har vært i rampelyset i to tiår, men er fremdeles en av de mest ettertraktede i Hollywood. Han er gift med psykologen Phillipa Coan (paret ble smidd i hymens lenker i mai i år) og har fem barn.

Et av dem er datteren Iris som for tiden beveger seg inn i rampelyset på egenhånd – som modell!

LES OGSÅ: Husker du jenta som ble kalt «verdens vakreste»?

DEN GANG DA: En yngre Jude Law med datteren Iris på armen i 2003. FOTO: Scanpix
DEN GANG DA: En yngre Jude Law med datteren Iris på armen i 2003. FOTO: Scanpix Vis mer

Dermed har den 18 år gamle skjønnheten gode forbilder på karrierefronten; gudmoren hennes er nemlig selveste Kate Moss.

Iris prydet forsiden av Vogue allerede som 2-åring sammen med foreldrene og broren sin. Hennes første modelljobb i voksen alder var for klesmerket Illustrated People i 2015, og siden har oppdragene kommet på løpende bånd.

Den London-baserte ungjenta har samarbeidet med blant annet Miu Miu, Burberry og Calvin Klein.

Det mangler ikke på kjendisdøtre som har gjort det stort som modeller – for eksempel Kaia Gerber, Gigi Hadid, Kendall Jenner og Georgia May Jagger – og vi spår at Iris er neste i rekken!

LES OGSÅ: Kendall Jenner dukket opp på rød løper med rumpa bar

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer