Maude Apatow

Kjendisdatteren gjør braksuksess i Hollywood

Euphoria-stjernen Maude Apatow (24) har fulgt i sine berømte foreldres fotspor.

MAUDE APATOW: Hollywood-stjernen Leslie Mann med datteren Maude Apatow, som kom til verden i 1997. FOTO: Skjermdump Instagram / @maudeapatow
MAUDE APATOW: Hollywood-stjernen Leslie Mann med datteren Maude Apatow, som kom til verden i 1997. FOTO: Skjermdump Instagram / @maudeapatow Vis mer
Publisert

HBO-serien Euphoria er en av verdens mest populære serier, og har vært springbrett for stjerner som Zendaya (25), Sydney Sweeney (24) og Hunter Schafer (23).

Også den 24 år gamle skuespilleren Maude Apatow, som har rollen som Lexi Howard, har gjort braksuksess i Hollywood - og har dermed fulgt i sine berømte foreldres fotspor.

Maude Apatow er nemlig eldstedatteren til skuespiller Leslie Mann (49) og filmregissør Judd Apatow (54).

Leslie Mann er kjent for sine roller i utallige «chick flick»-filmer - flere av dem skrevet og regissert av ektemannen Judd.

DEN GANG DA: Skuespiller Leslie Mann med ektemannen Judd Apatow og døtrene Iris og Maude Apatow under premieren på 'Knocked Up' i mai 2007. FOTO: NTB
DEN GANG DA: Skuespiller Leslie Mann med ektemannen Judd Apatow og døtrene Iris og Maude Apatow under premieren på 'Knocked Up' i mai 2007. FOTO: NTB Vis mer

Også døtrene Maude og Iris Apatow (19) har hatt roller i foreldrenes skuespiller-prosjekter, og Euphoria-stjernen er å se side om side med sin mor i blant annet Knocked Up (2007), Funny People (2009) og This Is 40 (2012).

- Jeg har elsket å spille helt siden jeg var liten. Pappa har vært mentoren min, og har gitt meg mange råd når det kommer til skuespill, skriving og regi. Men det er vanskelig å ta imot råd fra foreldrene dine, uten å automatisk å bli opprørsk, har hun tidligere sagt i et intervju med nettstedet High Snobiety.

TRIO: Skuespiller Leslie Mann med døtrene Iris og Maude (t.h.) i 2018. FOTO: NTB
TRIO: Skuespiller Leslie Mann med døtrene Iris og Maude (t.h.) i 2018. FOTO: NTB Vis mer

Under pandemiåret fikk hun også rollen i farens komedie The King of Staten Island, der hun spiller søsteren til karakteren til skuespiller Pete Davidson (28). Hvis kjæreste er reality-stjernen Kim Kardshian (41).

Dukket opp i København

Før pandemien hadde Maude planer om å flytte hjemmefra og starte på sitt nye kapittel i livet, men hun innså raskt at det kanskje ikke var riktig tidspunkt å løsrive seg fra foreldrene og lillesøsteren.

- Jeg er definitivt gammel nok til at det burde skje, men da jeg så alt som skjedde mens vi var i lockdown føltes det ikke som den beste timingen. Men det har vært fint å være med familien min, og vi er jo mye sammen uansett, sa hun til High Snobiety i 2020.

Men nå som verden endelig har åpnet opp igjen, har den 24 år gamle Hollywood-stjernen gjort det mange av oss har savnet aller mest - nemlig å reise.

Denne våren har hun vært i København i Danmark og på Island, og har lagt ut bilder fra ikoniske turistattraksjoner som kanalbåttur på Søene og på Nyhavn.

Både den norske artisten Sigrid (25) og skuespiller Kristine Frøseth (26) har lagt igjen hjerte-emojis i kommentarfeltet.

Og ferien til Skandinavia har gjort så inntrykk på Euphoria-stjernen, at hun med glimt i øyet sier at hun nå har lyst til å flytte nettopp til København.

I februar bekreftet HBO på sosiale medier at Euphoria er blitt fornyet med en tredje sesong, og forhåpentligvis blir karakteren Lexi og skuespiller Maude å se i sesongen som ventes å ha premiere i 2023.

Kjæresterykter rundt Euphoria-kolleger

Lillesøsteren Iris har for øvrig funnet lykken med Hollywood-kjendissønn Ryder Robinson (18), som er sønnen til skuespiller Kate Hudson (42) og hennes musikereksmann Chris Robinson (55).

Forholdet ble offisielt på selveste valentinesdagen, og kjendismødrene Leslie Mann og Kate Hudson var blant de første til å dele hjerter i kommentarfeltet.

Kjæresteryktene har også svirret rundt Maud Apatow, og ifølge amerikansk tabloidpresse skal 24-åringen ha vært linket til både Euphoria-kollegaene Lukas Gage (26) og Angus Cloud (23), etter flørting og bildedelinger på sosiale medier.

Men foreløpig har kjendisdatteren Maude Apatow vernet godt om privatlivet sitt, og har hverken bekreftet eller avkreftet kjæresteryktene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer