Maude Apatow

Kjendisdatteren gjør braksuksess i Hollywood

Euphoria-stjernen Maude Apatow (24) har fulgt i sine berømte foreldres fotspor.

MAUDE APATOW: Hollywood-stjernen Leslie Mann med datteren Maude Apatow, som kom til verden i 1997. FOTO: Skjermdump Instagram / @maudeapatow
MAUDE APATOW: Hollywood-stjernen Leslie Mann med datteren Maude Apatow, som kom til verden i 1997. FOTO: Skjermdump Instagram / @maudeapatow Vis mer
Publisert

HBO-serien Euphoria er en av verdens mest populære serier, og har vært springbrett for stjerner som Zendaya (25), Sydney Sweeney (24) og Hunter Schafer (23).

Også den 24 år gamle skuespilleren Maude Apatow, som har rollen som Lexi Howard, har gjort braksuksess i Hollywood - og har dermed fulgt i sine berømte foreldres fotspor.

Maude Apatow er nemlig eldstedatteren til skuespiller Leslie Mann (49) og filmregissør Judd Apatow (54).

Leslie Mann er kjent for sine roller i utallige «chick flick»-filmer - flere av dem skrevet og regissert av ektemannen Judd.

Også døtrene Maude og Iris Apatow (19) har hatt roller i foreldrenes skuespiller-prosjekter, og Euphoria-stjernen er å se side om side med sin mor i blant annet Knocked Up (2007), Funny People (2009) og This Is 40 (2012).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer