Kjendisdatteren med tidenes søteste kjærlighetserklæring til mamma Reese!

- Hun inspirerer meg hver eneste dag, skriver 19-åringen Ava Phillippe.

SOM TO DRÅPER VANN: Ava Phillippe har definitivt arvet sin mors skjønne ytre. Her er mor og datter på «Big little lies 2»-premieren i New York i mai. Mamma Reese Witherspoon er både produsent og skuespiller i HBO-serien. FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Ava Phillippe har definitivt arvet sin mors skjønne ytre. Her er mor og datter på «Big little lies 2»-premieren i New York i mai. Mamma Reese Witherspoon er både produsent og skuespiller i HBO-serien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi underdriver vel ikke når vi sier at de fleste tenåringer kanskje har et noe anstrengt forhold til foreldrene sine, og kanskje ikke er like gira på å vise følelser overfor foreldrene i akkurat denne perioden av livet (det finnes jo selvfølgelig mange unntak).

Så da «Big little lies»-skuespiller Reese Witherspoon (43) nylig la merke til at hun ble tagget i innlegget til tenåringsdatteren Ava Phillippe (19), varmet det nok litt ekstra i mammahjertet.

«Det er denne fantastiske kvinnen som har lært meg kraften i det å te seg elegant, kraften i kjærlighet, å være ambisiøs og å jobbe hardt. Hun inspirerer meg hver eneste dag med tanke på det å være takknemlig for det livet jeg har fått og å vise sympati for andre. Jeg tenker på henne litt ekstra i dag, det var alt.», skriver hun til et fotografi av moren, som hun har delt på sin offisielle Instagram-profil.

Og som en respons på den søte kjærlighetserklæringen skriver mamma Reese i kommentarfeltet: «Hvordan er jeg blitt så heldig at jeg har fått en datter som deg?».

Blir tatt for å være tvillinger

Ava Phillippe er Reese Witherspoons eldste barn, som hun fikk i ekteskapet med skuespiller Ryan Phillippe (44). De var gift i perioden 1999 til 2007. Reese og Ryan har også sønnen Deacon Reese Phillippe (15) sammen.

i 2011 giftet Reese Witherspoon seg med talentspeideren Jim Toth (49), og året etter ble de foreldre til sønnen Tennessee James Toth (6).

STOLT MOR: Reese Witherspoon med ektemannen Jim Toth og barna Ava, Deacon og Tennessee James (foran) under en filmpremiere i 2016. FOTO: NTB Scanpix
STOLT MOR: Reese Witherspoon med ektemannen Jim Toth og barna Ava, Deacon og Tennessee James (foran) under en filmpremiere i 2016. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Mor-datter-duoen Reese og Ava har ikke gått ubemerket hen i Hollywood, og har flere ganger fått høre at de ser ut som tvillinger. For ja, det er ingen tvil om at 19-åringen Ava er som snytt ut av nesen på sin verdensberømte mor.

Publiserte bilde av sin nye flamme - fikk høre at han lignet på faren

Ava har fulgt i sin mors fotspor og gjort en del modelloppdrag, men det siste året har studiene fått fullt fokus ettersom hun har gått på det prestisjetunge universitetet Berkeley i California.

Se dette innlegget på Instagram

this week >

Et innlegg delt av Ava (@avaphillippe)

Nylig la hun også ut et bilde på Instagram av seg selv og det som kan se ut som er hennes nye kjæreste, men da flere påpekte at den jevnaldrende gutten lignet på faren hennes, fikk hun nok.

«Han ligner ikke på faren din i det hele tatt», skrev en som kaller seg lichtagram i kommentarfeltet. Og til det responderte Ava med et rimelig dekkende: «En stort takk!».

I et intervju med magasinet Variety, som sto på trykk i 2015, Avas far Ryan Philippe at han ved flere anledninger er blitt tatt for å være datterens bror.

- Hun hater det. For ofte hender det at folk tror at jeg er broren hennes, og det «freaker» henne helt ut.

DEN GANG DA: Avas foreldre Reese Witherspoon og Ryan Phillippe fotografert i 2005 - da de enda var et par. FOTO: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Avas foreldre Reese Witherspoon og Ryan Phillippe fotografert i 2005 - da de enda var et par. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Og vi ser den - det er jo kanskje litt rart å bli tatt for å være søsteren til foreldrene dine...

Se flere kjendisbarn som er prikk like foreldrene sine under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer