Kjendisdatteren med tidenes søteste kjærlighetserklæring til mamma Reese!

- Hun inspirerer meg hver eneste dag, skriver 19-åringen Ava Phillippe.

SOM TO DRÅPER VANN: Ava Phillippe har definitivt arvet sin mors skjønne ytre. Her er mor og datter på «Big little lies 2»-premieren i New York i mai. Mamma Reese Witherspoon er både produsent og skuespiller i HBO-serien. FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Ava Phillippe har definitivt arvet sin mors skjønne ytre. Her er mor og datter på «Big little lies 2»-premieren i New York i mai. Mamma Reese Witherspoon er både produsent og skuespiller i HBO-serien. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi underdriver vel ikke når vi sier at de fleste tenåringer kanskje har et noe anstrengt forhold til foreldrene sine, og kanskje ikke er like gira på å vise følelser overfor foreldrene i akkurat denne perioden av livet (det finnes jo selvfølgelig mange unntak).

Så da «Big little lies»-skuespiller Reese Witherspoon (43) nylig la merke til at hun ble tagget i innlegget til tenåringsdatteren Ava Phillippe (19), varmet det nok litt ekstra i mammahjertet.

«Det er denne fantastiske kvinnen som har lært meg kraften i det å te seg elegant, kraften i kjærlighet, å være ambisiøs og å jobbe hardt. Hun inspirerer meg hver eneste dag med tanke på det å være takknemlig for det livet jeg har fått og å vise sympati for andre. Jeg tenker på henne litt ekstra i dag, det var alt.», skriver hun til et fotografi av moren, som hun har delt på sin offisielle Instagram-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer