Golden Globe Awards 2021

Kjendisdøtre i sjelden TV-opptreden

Nicole Kidman har alltid beskyttet døtrene mot pressen. Overraskelsen var derfor stor da jentene nylig fikk være med mamma på jobb - på TV.

SJELDENT MØTE: Nicole Kidman og mannen Keith Urban hadde med seg døtrene da de rigget seg til for digital feiring av Golden Globe Awards i 2021. Her sitter en festpyntet Faith Margaret (10) ved siden av pappa og mamma. FOTO: NTB
SJELDENT MØTE: Nicole Kidman og mannen Keith Urban hadde med seg døtrene da de rigget seg til for digital feiring av Golden Globe Awards i 2021. Her sitter en festpyntet Faith Margaret (10) ved siden av pappa og mamma. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Golde Globe Awards gikk av stabelen natt til 1. mars 2021, satte koronapandemien en effektiv stopper for å få se Hollywoodkjendisene live på den røde løperen. Men det skortet ikke på glitter og glamour av den grunn.

Instagram flommet raskt over av kjendiser stivpyntet enten på sofaen i hjemmets lune ro, eller på andre passende steder, og i rike ordelag takket stjernene designerne for å ha kledd dem opp i staselige antrekk.

En som briljerte fra sofakroken var Hollywoodstjerna Nicole Kidman (53). I en sort kjole fra Louis Vuitton var hun klar for å feire sin nominasjon for «Beste kvinnelige skuespiller i miniserie eller film laget for TV», for sin medvirkning i «The Undoing», hvor hun spiller mot Hugh Grant. Prisen gikk for øvrig til Anya Taylor Joy, for «The Queens gambit».

Stjerner i sofakroken

Da Nicole stilte på digital prisutdeling, var det med et stjernelag i ryggen. Ved sin side hadde hun nemlig sin festkledde ektemann Keith Urban og parets to døtre Sunday Rose (12) og Faith Margaret (10).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer