Golden Globe Awards 2021

Kjendisdøtre i sjelden TV-opptreden

Nicole Kidman har alltid beskyttet døtrene mot pressen. Overraskelsen var derfor stor da jentene nylig fikk være med mamma på jobb - på TV.

SJELDENT MØTE: Nicole Kidman og mannen Keith Urban hadde med seg døtrene da de rigget seg til for digital feiring av Golden Globe Awards i 2021. Her sitter en festpyntet Faith Margaret (10) ved siden av pappa og mamma. FOTO: NTB
SJELDENT MØTE: Nicole Kidman og mannen Keith Urban hadde med seg døtrene da de rigget seg til for digital feiring av Golden Globe Awards i 2021. Her sitter en festpyntet Faith Margaret (10) ved siden av pappa og mamma. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da Golde Globe Awards gikk av stabelen natt til 1. mars 2021, satte koronapandemien en effektiv stopper for å få se Hollywoodkjendisene live på den røde løperen. Men det skortet ikke på glitter og glamour av den grunn.

Instagram flommet raskt over av kjendiser stivpyntet enten på sofaen i hjemmets lune ro, eller på andre passende steder, og i rike ordelag takket stjernene designerne for å ha kledd dem opp i staselige antrekk.

En som briljerte fra sofakroken var Hollywoodstjerna Nicole Kidman (53). I en sort kjole fra Louis Vuitton var hun klar for å feire sin nominasjon for «Beste kvinnelige skuespiller i miniserie eller film laget for TV», for sin medvirkning i «The Undoing», hvor hun spiller mot Hugh Grant. Prisen gikk for øvrig til Anya Taylor Joy, for «The Queens gambit».

Stjerner i sofakroken

Da Nicole stilte på digital prisutdeling, var det med et stjernelag i ryggen. Ved sin side hadde hun nemlig sin festkledde ektemann Keith Urban og parets to døtre Sunday Rose (12) og Faith Margaret (10).

Nicole og Keith har i stor grad beskyttet de to døtrene fra mediene, og bare unntaksvis har man sett glimt av dem. Derfor var overraskelsen stor da fansen under Golden Globes fikk se de festpyntede døtrene «live» sammen med mamma og pappa.

FINFINT PÅ SKJERM: Verten presenter Rosie Perez slo av en prat med familien Kidman/Urban under Golden Globes Awards i 2021. Fra venstre Faith Margaret Kidman, pappa Keith Urban og mamma Nicole Kidman. Også parets andre datter Sunday Rose var tilstede, men vises ikke på bildet. FOTO: NBC/NTB
FINFINT PÅ SKJERM: Verten presenter Rosie Perez slo av en prat med familien Kidman/Urban under Golden Globes Awards i 2021. Fra venstre Faith Margaret Kidman, pappa Keith Urban og mamma Nicole Kidman. Også parets andre datter Sunday Rose var tilstede, men vises ikke på bildet. FOTO: NBC/NTB Vis mer

– Jeg har erfart surrogati

Nicole Kidman giftet seg i 2006 med den australske countrymusikeren Keith Urban, og på to år fikk paret døtrene Sunday Rose og Faith Margaret.

PÅ FARTA: Nicole Kidman i 2016, sammen med døtrene Faith Margaret og Sunday Rose, på et av de få bildene verden har sett av døtrene. FOTO: NTB
PÅ FARTA: Nicole Kidman i 2016, sammen med døtrene Faith Margaret og Sunday Rose, på et av de få bildene verden har sett av døtrene. FOTO: NTB Vis mer

Nicole har tidligere snakket ut om at hun bar fram den ene datteren selv, og at den andre ble til gjennom surrogati. Hun har således opplevd mange aspekter ved det å være mor og i et intervju med CNN i 2017 lettet hun på sløret:

– Jeg har opplevd det å være mor på så mange forskjellige måter, jeg har erfart å adoptere, å føde et barn og jeg har erfart surrogati. Når alt kommer til alt ønsker jeg bare å være mamma.

Hun utdypet:

– Jeg tror morsinstinktet mitt har vært der siden jeg var liten, og det er en sterk drivkraft for hvem jeg er. Det er nok derfor jeg har levd ut morsrollen på så mange måter. Jeg er mor fordi jeg elsker å være mor.

Tom Cruise tok pusten fra henne

Nicole Kidman var tidligere gift med en av Hollywoods største stjerner Tom Cruise, og før hun gikk til alters med Cruise, som er en svoren tilhenger av scientologikirken, sa hun til people.com:

– Han tok pusten fra meg. Jeg ble dypt og lidenskapelig forelsket. Og hele planen min for hva jeg ønsket meg i livet var bare: «Glem det. Dette er det rette». Jeg var helhjertet oppslukt av det.

ANDRE TIDER: Nicole Kidman og Tom Cruise i 1995, sammen med adoptivbarna Connor og Isabella. FOTO: NTB
ANDRE TIDER: Nicole Kidman og Tom Cruise i 1995, sammen med adoptivbarna Connor og Isabella. FOTO: NTB Vis mer

Paret adopterte barna Isabella og Connor, og familien var lenge en av verdens mest omtalte. Skilsmissen i 2001 skal ha kommet som lyn fra klar himmel, og etter bruddet flyttet Nicole tilbake til Australia, mens Bella og Connor skal ha blitt igjen hos Cruise.

– Min oppgave som mor å elske dem

Ryktene skal ha det til at Nicole ikke ble invitert da sønnen Connor giftet seg med et medlem av scientologikirken. I et intervjuet i det australske magasinet Who i 2018 sa Nicole følgende om sine eldste barns tro:

– De er i stand til å ta egne avgjørelser. De har valgt å forbli scientologer, og det er min oppgave som mor å elske dem. Jeg er et eksempel på en slik toleranse, uavhengig av hva barnet ditt gjør, må barnet vite at det er elsket, og jeg er åpen for alt.

Datteren Bella sa i 2012 til New Idea Magazine:

– Jeg elsker moren min. Hun er moren min. Hun er skjønn. Vi treffes iblant og vi snakker sammen.

Keith trenger me-time

Nicole Kidman har gitt verden uforglemmelige øyeblikk på lerretet og den røde løper. Keith Urban er en av Australias og USAs mest populære countrymusikeren, og Nicole er ivrig tilskuer hver gang han opptrer eller mottar priser på Country Music Awards.

FJORÅRETS FEST: Nicole Kidman og mannen Keith Urban under Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB
FJORÅRETS FEST: Nicole Kidman og mannen Keith Urban under Golden Globe Awards i 2020. FOTO: NTB Vis mer

Paret bor i country-hovedstaden Nashville. I et intervju med Marie Claire Australia fortalte Nicole om hvordan det er for ektemannen å være eneste mann i familien.

– Vi er definitivt en kvinnetung familie! Men som jentene sier: «Hunden er jo en gutt».

Hun la til:

– Av og til får Keith behov for å være alene med gitaren sin. Det hender jeg finner ham inne i skapet der han sitter og spiller. I sånne øyeblikk skjønner jeg virkelig at han trenger litt tid for seg selv.

Kilder: CNN, people.com, Marie Claire Australia

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer