Sex og singelliv

Kjendisene i sorg etter Sex og singelliv-stjernens brå død

Willie Garson ble bare 57 år. Sønnen bekrefter dødsfallet. Etter tre dagers stillhet deler Sarah Jessica Parker sine tanker rundt bestevennens død.

SEX OG SINGELLIV: Willie Garson og Sarah Jessica Parker var gode venner både på og av TV-skjermen. FOTO: NTB
SEX OG SINGELLIV: Willie Garson og Sarah Jessica Parker var gode venner både på og av TV-skjermen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Willie Garson ble verdensberømt for rollen som Stanford Blatch, Carrie Bradshaws homofile bestevenn i kultserien Sex og singelliv.

Nå var han og resten av gjengen (minus Kim Cattrall) i full gang med å spille inn en flunkende ny 10 episoder lang TV-serie, men dessverre fikk Willie Garson aldri oppleve å se serien ferdig.

I slutten av september 2021 gikk han bort i en alder av 57 år. Ifølge nekrologen, publisert i avisen The New York Times, døde han som følge av bukspyttkjertelkreft.

Det var Willies sønn Nathen som først bekreftet den triste nyheten via sosiale medier.

«Jeg elsker deg så mye, Papa. Hvil i fred, og jeg er så glad for at du har tatt meg med på så mange eventyr og alt du har oppnådd. Jeg er stolt av deg. Jeg vil alltid elske deg, men jeg tror det er på tide at du legger ut på et eventyr helt på egenhånd. Du kommer alltid til å være med meg.»

SØNNEN: Willie Garson med sønnen Nathen Garson. FOTO: NTB
SØNNEN: Willie Garson med sønnen Nathen Garson. FOTO: NTB Vis mer

«Elsker deg mer enn du kan forstå, og jeg er glad for at du kan få fred nå. Du kommer alltid til å være den tøffeste, morsomste og smarte personen jeg har kjent. Jeg er glad for at du delte din kjærlighet med meg. Jeg skal aldri glemme eller miste den.».

Willie Garson var høyt elsket blant sine kolleger både på og utenfor Sex og singelliv-universet. Flere av dem har tatt til sosiale medier for å hedre skuespilleren som gikk så altfor tidlig bort.

Sarah Jessica Parker (56) var nær venninne med Willie Garson, og har gjennom Chris Noths (66) Instagram-innlegg kommentert at hun ikke er klar for å beskrive hva hun føler med tanke på det som har skjedd.

Det tok tre dager fra Nathen delte nyheten, til Sarah Jessica klarte å formulere tanker rundt sin gode venns dødsfall.

I et langt innlegg på Instagram, der hun deler flere private bilder og bilder tatt i sammenheng med Sex og singelliv-serien, forteller hun at det var vært noen uutholdelige dager siden hun mottok dødsbudskapet.

«Det har vært uutholdelig. Noen ganger er stillhet en måte å uttrykke seg på. En form for tyngde. Kvalene. Omfanget av tapet av et 30+ år langt vennskap. Et ekte vennskap som har gitt rom for hemmeligheter, eventyr, en delt profesjonell familie, sannheter, konserter, road trips, måltider, sene telefonsamtaler, en felles hengivenhet til forelderskapet og alle hjertesorgene og gledene det innebærer. Seirene, skuffelsene, angsten, sinnet og årene tilbrakt på settet (spesielt i Carries leilighet) og latter inn i de sene kveldstimer som både Standford og Carrie, og også Willie og SJ».

«Jeg kommer til å savne alt ved deg. Og spiller av våre siste øyeblikk sammen om og om igjen. Jeg skal gjenlese alle teksmeldingene fra dine siste dager og skrive ned våre siste samtaler. Ditt fravær etterlater et krater som jeg skal fylle med alle minnene vi har hatt, og alle de som en dag skal komme til overflaten».

Hun avslutter innlegget med å sende sine tanker til Wills unge sønn Nathen.

Sex og singelliv-stjernen Cynthia Nixon (55) skriver at hun er i dyp sorg over å ha mottatt dødsbudskapet.

«Det er så dypt, dypt tragisk at vi har mistet Willie Garson. Vi elsket ham alle sammen, og elsket å jobbe med ham. Han var uendelig morsom på skjermen og i virkeligheten. Han var en kilde til lys og vennskap. (...) Mine tanker går til hans sønn Nathen. Nathen, jeg håper du vet hvor mye han elsket deg, og hvor stolt han var av deg.».

Også skuespiller Kim Cattrall (65), som ikke blir å se i den nye Sex og singelliv-serien, har uttrykt sine kondolanser.

«For en utrolig trist nyhet, og et fryktelig stort tap for SATC-familien», skriver Kim via Twitter.

INNSPILLING: Sarah Jessica Parker, Mario Cantone og Willie Garson under innspillingen av den nye TV-serien. Dette bildet ble tatt i juli 2021. FOTO: NTB
INNSPILLING: Sarah Jessica Parker, Mario Cantone og Willie Garson under innspillingen av den nye TV-serien. Dette bildet ble tatt i juli 2021. FOTO: NTB Vis mer

Skuespiller Mario Cantone, som spilte Stanford Blatchs ektemann i serien, Chris Noth som spiller Mr. Big, og Evan Handler som har rollen som Charlotte Yorks ektemann, har alle uttrykt sine kondolanser via sosiale medier:

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer