Sex og singelliv

Kjendisene i sorg etter Sex og singelliv-stjernens brå død

Willie Garson ble bare 57 år. Sønnen bekrefter dødsfallet. Etter tre dagers stillhet deler Sarah Jessica Parker sine tanker rundt bestevennens død.

SEX OG SINGELLIV: Willie Garson og Sarah Jessica Parker var gode venner både på og av TV-skjermen. FOTO: NTB
SEX OG SINGELLIV: Willie Garson og Sarah Jessica Parker var gode venner både på og av TV-skjermen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Willie Garson ble verdensberømt for rollen som Stanford Blatch, Carrie Bradshaws homofile bestevenn i kultserien Sex og singelliv.

Nå var han og resten av gjengen (minus Kim Cattrall) i full gang med å spille inn en flunkende ny 10 episoder lang TV-serie, men dessverre fikk Willie Garson aldri oppleve å se serien ferdig.

I slutten av september 2021 gikk han bort i en alder av 57 år. Ifølge nekrologen, publisert i avisen The New York Times, døde han som følge av bukspyttkjertelkreft.

Det var Willies sønn Nathen som først bekreftet den triste nyheten via sosiale medier.

«Jeg elsker deg så mye, Papa. Hvil i fred, og jeg er så glad for at du har tatt meg med på så mange eventyr og alt du har oppnådd. Jeg er stolt av deg. Jeg vil alltid elske deg, men jeg tror det er på tide at du legger ut på et eventyr helt på egenhånd. Du kommer alltid til å være med meg.»

«Elsker deg mer enn du kan forstå, og jeg er glad for at du kan få fred nå. Du kommer alltid til å være den tøffeste, morsomste og smarte personen jeg har kjent. Jeg er glad for at du delte din kjærlighet med meg. Jeg skal aldri glemme eller miste den.».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer