«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Kjendisene raser mot Helly Hansen

- De tenker nok at tjukke folk ikke går på tur.

UT PÅ TUR: Deltakerne i årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». ble sponset av Helly Hansen. Nå reagerer to av deltakerne på tilbudet til klesmerket. Foto: Matti Bernitz
UT PÅ TUR: Deltakerne i årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». ble sponset av Helly Hansen. Nå reagerer to av deltakerne på tilbudet til klesmerket. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

TV-høsten er godt i gang og over norske skjermer bugner det av kvalitetsreality fra ende til annen. Et av programmene som har fått nordmenn til å samles ved TV-en er «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

I programmet følger man tolv kjente fjes gjennom beinharde etapper og vanskelige oppgaver mens de beveger seg oppover det ganske land, før det til slutt står igjen én vinner - i år på Svalbard.

Årets sesong blir sponset av Helly Hansen, noe som gjør at deltakerne er ikledd klesmerket fra topp til tå. Nå har to av deltakerne, Fetisha Williams (29) og Trine Lise Olsen (46), gått hardt ut mot Helly Hansen.

Nettavisen omtalte saken først.

- Ubehagelig

Til Se og Hør forteller Williams at hun så med én gang at klærne ikke ville passe kroppen hennes.

- Før innspilling dro vi på en prøverunde for å teste alt utstyret. Med en gang jeg kom inn, så godt kjent med kroppen min som jeg er, så jeg at ingenting i kvinneavdelingen ville passe meg, verken bukser eller til overkropp, forteller Williams og legger til at alt hun hadde på seg under turen er fra merkets herrekolleksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer