Halloween-kostyme:

Kjendisene var ikke til å kjenne igjen under årets Halloween-feiring

Se de elleville antrekkene her.

TOM KAULITZ OG HEIDI KLUM: Vi hadde aldri gjettet at det var disse to som gjemte seg bak de gjennomførte kostymene. Foto: Scanpix
TOM KAULITZ OG HEIDI KLUM: Vi hadde aldri gjettet at det var disse to som gjemte seg bak de gjennomførte kostymene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke første gang vi nevner Heidi Klum (45) i en sak om Halloween, men den tyske modellen overgår seg selv år etter år, så det går ikke an å ikke ta henne med. Hvert år steller hun i stand en gigantisk Halloween-fest i New York og inviterer noen av verdens største kjendiser.

LES OGSÅ: Se noen av kjendisenes beste Halloween-kostymer her!

Selv om oppmøtet er stjernespekket, er det likevel Klum som stjeler all oppmerksomhet. Det er ingen hemmelighet at modellen elsker Halloween, og da må hun selvfølgelig ha de mest gjennomtenkte kostymene. Noen av kostymene hennes er faktisk så bra at hun ikke er til å kjenne igjen.

I år var intet unntak. Sammen med sin nye kjæreste Tom Kaulitz (29), møtte Klum opp på festen utkledd som karakterene «Fiona» og «Shrek».

Psst: Nederst i saken finner du video av de norske kjendisenes beste Halloween-antrekk!

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Tom Kaulitz (t.v.) og Heidi Klum (t.h.) hadde kledd seg ut som Shrek og Fiona. Foto: Scanpix
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Tom Kaulitz (t.v.) og Heidi Klum (t.h.) hadde kledd seg ut som Shrek og Fiona. Foto: Scanpix Vis mer
ELSKER HALLOWEEN: År etter år imponerer Heidi Klum med kostymene sine. Foto: Scanpix
ELSKER HALLOWEEN: År etter år imponerer Heidi Klum med kostymene sine. Foto: Scanpix Vis mer

Nok en gang tok Heidi Klum kaka, men det betyr ikke at kjendisvennene hennes skuffet. Flere av stjernene hadde virkelig slått på stortromma når de skulle kle seg ut til årets Halloween-feiring.

Samtidig var det flere store navn som måtte legge feiringen et annet sted enn New York. Kardashian-jentene hadde fått lånt vinger fra undertøysmerket Victoria's Secret og Chrissy Teigen (32) kledde seg ut som dronning Elizabeth. Med andre ord: Årets Halloween-feiring ga oss både det ene og det andre!

LES OGSÅ: «Friends»-skaper Marta Kauffman avslører hemmeligheter bak den populære tv-serien

Designer Zac Posen. Foto: Scanpix
Designer Zac Posen. Foto: Scanpix Vis mer
Skuespiller Kyle MacLachlan og Desiree Gruber. Foto: Scanpix
Skuespiller Kyle MacLachlan og Desiree Gruber. Foto: Scanpix Vis mer
Questlove. Foto: Scanpix
Questlove. Foto: Scanpix Vis mer
Winnie Harlow. Foto: Scanpix
Winnie Harlow. Foto: Scanpix Vis mer
Kat Graham. Foto: Scanpix
Kat Graham. Foto: Scanpix Vis mer
Harry Connick Jr. Foto: Scanpix
Harry Connick Jr. Foto: Scanpix Vis mer

Likevel var det i Norge vi fant noen av de beste kostymene under årets Halloween. På Bølgen og Moi i Oslo hadde danser og sanger Alexandra Joner invitert til bursdagsfest - selvfølgelig med Halloween-tema.

Vertinnen selv hadde dratt på skikkelig til sin egen fest, men gjester som Jorun Stiansen og Triana Iglesias imponerte stort med sine kostymer.

LES OGSÅ: Gladnyhet: Nå kommer «The Hills» tilbake!

HALLOWEEN: På onsdag var det duket for Alexandra Joners årlige Halloweenfest. Kjendisene var nesten ikke til å kjenne igjen på rød løper. REPORTER: Julie Solberg FOTO: Helén Skogstad Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer