Halloween-kostyme:

Kjendisene var ikke til å kjenne igjen under årets Halloween-feiring

Se de elleville antrekkene her.

TOM KAULITZ OG HEIDI KLUM: Vi hadde aldri gjettet at det var disse to som gjemte seg bak de gjennomførte kostymene. Foto: Scanpix
TOM KAULITZ OG HEIDI KLUM: Vi hadde aldri gjettet at det var disse to som gjemte seg bak de gjennomførte kostymene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke første gang vi nevner Heidi Klum (45) i en sak om Halloween, men den tyske modellen overgår seg selv år etter år, så det går ikke an å ikke ta henne med. Hvert år steller hun i stand en gigantisk Halloween-fest i New York og inviterer noen av verdens største kjendiser.

LES OGSÅ: Se noen av kjendisenes beste Halloween-kostymer her!

Selv om oppmøtet er stjernespekket, er det likevel Klum som stjeler all oppmerksomhet. Det er ingen hemmelighet at modellen elsker Halloween, og da må hun selvfølgelig ha de mest gjennomtenkte kostymene. Noen av kostymene hennes er faktisk så bra at hun ikke er til å kjenne igjen.

I år var intet unntak. Sammen med sin nye kjæreste Tom Kaulitz (29), møtte Klum opp på festen utkledd som karakterene «Fiona» og «Shrek».

Psst: Nederst i saken finner du video av de norske kjendisenes beste Halloween-antrekk!

Nok en gang tok Heidi Klum kaka, men det betyr ikke at kjendisvennene hennes skuffet. Flere av stjernene hadde virkelig slått på stortromma når de skulle kle seg ut til årets Halloween-feiring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer