Kobe Bryant

Kjendisenes sterke farvel med basketstjernen og hans 13 år gamle datter

- Det mest urettferdige en kan oppleve er å miste et barn og en mann på samme dag, uttrykker Jennifer Lopez.

DØDE: Kobe Bryant og datteren Gianna (13) omkom i helikopterulykken som skjedde søndag morgen amerikansk tid ved Calabasas i California. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom sjokkbeskjeden om at den tidligere basketballstjernen og firebarnsfaren Kobe Bryant var drept i en helikopterulykke i California. Han ble 41 år.

Om bord i flyet var også hans 13 år gamle datter Gianna, samt Orange Coast College baseball-trener John Altobelli (56), hans kone Keri og deres datter Alyssa (14). Også assistenttrener Christina Mauser, som trente jentelaget ved Harbor Day School i California ble drept. Totalt ni personer er bekreftet omkommet melder CNN.

Kobe Bryant var en høyt elsket mann, mye takket være sitt engasjement for basketsporten - både som tidligere toppspiller, trener og forretningsmann.

Sammen med kona Vanessa Bryant (37), som han hadde vært gift med i 19 år, hadde han døtrene Natalia Diamante (17), Bianka Bella (3), Capri (7 mnd) og avdøde Gianna (13).

- Kobe, du betydde så utrolig mye for så mange

Hele kjendisverden er i sorg over tapet av den 41 år gamle stjernen, og det tok ikke lang tid etter dødsfallet ble kjent, før kjendisene delte sine hyllester og kondolanser til Kobe og familien.

Artist Jennifer Lopez (50) hadde et nært forhold til Kobe, hans kone Vanessa og de fire døtrene, og delte et rørende innlegg på Instagram:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer